Redactia.ro
Home » Știri » Suma reală primită de la stat de către Elena Merișoreanu. Ce pensie primește lunar după o carieră muzicală impresionantă

Suma reală primită de la stat de către Elena Merișoreanu. Ce pensie primește lunar după o carieră muzicală impresionantă

Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu, cunoscuta artistă iubită de publicul român, primește o pensie lunară de la statul român. Cu o carieră muzicală impresionantă, în care a urcat pe unele dintre cele mai mari scene ale țării, Merișoreanu este acum în atenția publicului nu doar pentru talentul său, ci și pentru suma pe care o primește lunar de la stat.

Artista, care face parte din categoria veteranilor muzicii populare românești, beneficiază acum de pensie, așa cum este firesc după ani de activitate în domeniu. Însă, în ciuda așteptărilor, suma pe care o primește este mai mică decât s-ar fi putut crede.

Ce pensie primește lunar Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a fost întotdeauna cunoscută pentru sinceritatea ei și nu a ezitat să discute deschis despre subiecte considerate sensibile de mulți. Așa se face că a dezvăluit publicului suma pe care o primește lunar ca pensie: 5.000 de lei. Deși mulți ar putea considera că aceasta nu este o sumă impresionantă având în vedere reputația și cariera sa, Merișoreanu a declarat că se descurcă bine cu acești bani și este mulțumită de această pensie.

În ciuda faptului că ar putea să se plângă de suma pe care o primește, artista este conștientă că există colegi de-ai săi care primesc pensii mult mai mici, unii chiar sub 2.000 de lei pe lună. Cu toate acestea, Merișoreanu se consideră norocoasă și recunoaște că mulți alții se află în situații financiare și mai dificile decât a sa.

A investit în proprietăți

Pe lângă aceasta, artista a fost întotdeauna prudentă cu banii și a preferat să investească în viitorul familiei sale. A ajutat copiii și nepoții săi și a investit în proprietăți, precum un apartament în centrul Bucureștiului pentru unul dintre nepoții săi. Cu toate acestea, Elena Merișoreanu nu s-a retras complet din industria muzicală și continuă să participe la diverse emisiuni și concerte, bucurându-se de continuarea relației sale cu publicul său adorator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: