Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Suma uriașă pe care a plătit-o o tânără pentru manichiură! A fost uimită când a văzut bonul fiscal: ”Veți aprecia mai mult prețurile voastre”

Suma uriașă pe care a plătit-o o tânără pentru manichiură! A fost uimită când a văzut bonul fiscal: ”Veți aprecia mai mult prețurile voastre”

GALERIE FOTO (2) Suma uriașă pe care a plătit-o o tânără pentru manichiură! A fost uimită când a văzut bonul fiscal ”Veți aprecia mai mult prețurile voastre”

Manichiură este cartea de vizită a femeilor, iar foarte multe dintre ele depun eforturi ca unghiile lor să arate impecabil. Problema este atunci când plătesc sume colosale la saloanele de înfrumusețare și rămân șocate de costurile serviciilor.

Suma uriașă pe care a plătit-o o tânără pentru manichiură! A fost uimită când a văzut bonul fiscal

Femeile sunt foarte atente cu manichiura lor, iar acum de când saloanele oferă atât de multe servicii acestea sunt în permanență la manichiuristă pentru a arăta impecabil de fiecare dată. Nu contează forma, culoarea sau mărimea lor, căci artistele în ”ale manichiurii” sunt gata să facă orice lucru pe care clienta îl cere.

O tânără a avut de curând o surpriză, asta după ce a stat câteva ore bune la un salon de manichiură. Atunci când a primit bonul, femeia a avut un șoc văzând suma colosală pe care trebuie să o plătească. Postarea a devenit virală pe rețelele de socializare atunci când tânăra le-a arătat tuturor manichiura cea nouă, însă a mărturisit că a fost șocată atunci când a trebuit să achite.

Într-o zi, tânăra a mers la un salon de înfrumusețare și a vrut să își facă atât manichiura, cât și pedichiura, neștiind cât avea să o coste acest lucru. Aceasta și-a ales modelul preferat, însă atunci când a trebuit să achite serviciile a avut parte de un șoc.

După ore în șir de stat la salon atât pentru manichiură cât și pentru pedichiură, vorbind cu manichiurista și gândindu-se la cum vor arăta prețioasele unghii, aceasta nu se aștepta să scoată din buzunar o sumă imensă.

Vizita la salon a făcut-o să-și dea toți banii din buzunar

Astfel că, pentru o manichiură cu unghii lungi și model, tânăra a trebuit să scoată din buzunar 120 de dolari, adică aproape 500 de lei. La capitolul pedichiură lucrurile au stat la fel, tânăra trebuind să plătească 87 de dolari, adică în jur de 400 de lei. Așadar, vizita la salon a costat în total 207 de dolari (850 de lei).

Suma uriașă pe care a plătit-o o tânără pentru manichiură! A fost uimită când a văzut bonul fiscal ”Veți aprecia mai mult prețurile voastre”

Postarea a fost distribuită pe rețelele de socializare de către o manichiuristă ca „lecție” pentru clientele din România care se plâng de prețurile ridicate.

”Uitați-vă la asta iubitele mele, așa veți vedea și veți aprecia mai mult prețurile voastre”, a scris manichiurista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: