Redactia.ro
Home » Știri » Supărat că nu a fost votat, un primar a trimis un excavator peste săteni

Supărat că nu a fost votat, un primar a trimis un excavator peste săteni

Un primar din apropierea Capitalei este acuzat că s-a răzbunat pe localnici după ce nu a fost votat de aceștia la alegerile locale din 2020. Acesta s-a răzbunat pe acei localnici care nu au votat cu el și care l-au criticat aspru în timpul campaniei.

Cum s-a răzbunat pe localnici

 

Edilul din satul Vlad Țepeș, județul Comana, a decis să își pedepsească într-un mod surprinzător localnicii care nu au votat cu el duminică. Actualul primar este acuzat că ar fi dat ordin să le scoată unor săteni banca de la poartă, pentru că au împărțit informații false despre acesta în timpul campaniei electorale. ”Le-am luat becul și banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic.’

Primarul din satul Vlad Țepeș neagă acuzațiile localnicilor că a furat și îi contrazice pe aceștia cu privire la activitatea sa din cadrul prmăriei. ”Am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două școli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la școli, am parc în mijlocul comunei, am părculețe la fiecare școală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, și ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat”, mai declară edilul.

Mai mult, primarul a mers mai departe cu răzbunarea și a trimis un excavator pentru a scoate o bancă de la poarta unei case. ”I-am luat și eu o bancă și un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. ”, se apără acesta. Edilul a câștigat alegerile din sat cu 85% din voturi.

Cum au reacționat sătenii

Sătenii au fost surprinși de gestul extrem al primarului, iar o femeie a început să se certe cu angajații primăriei veniți cu excavatrul. „Răzbunarea e arma prostului, dom’primar”, strigă localnicii.

„Ce se întâmplă dacă nu votezi cu Enache Aurel, ia banca de la poartă”, spune bărbatul care a filmat întraga scenă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: