Redactia.ro
Home » Știri » Primarul care a sărbătorit realegerea pe cal. De ce a recurs la acest gest. VIDEO

Primarul care a sărbătorit realegerea pe cal. De ce a recurs la acest gest. VIDEO

primar calare pe cal

Primarul comunei gorjene Drăguțești a sărbătorit victoria realegerii sale în fruntea administrației locale într-un mod inedit. Dumitru Popescu s-a plimbat călare pe cal, urmat de un alai format din mașini.

Mulțimea adunată pe ulițele comunei a savurat momentul și l-a filmat pe edilul cu un „cal-putere”. Imaginile au ajuns pe Internet și au făcut deliciul internauților.

Edilul ales a fost aplaudat și felicitat de către toți oamenii pe lângă care trecea.

Victorie!!!

Publicată de Robert Rbx pe Duminică, 27 septembrie 2020

În modul acesta, el a dorit să le mulțumească alegătorilor care l-au votat pentru un nou mandat în fruntea comunei, potrivit gorjonline.ro.

De ce a recurs la acest gest

După ce filmulețul cu el călare pe cal s-a viralizat, Dumitru Popescu a dorit să explice exact motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest incredibil. Mai exact, a dorit să transmită localnicilor din comuna Drăguțești „să nu renunțe niciodată la animalele lor”.

„Sunt un împătimit al cailor, iubesc aceste animale foarte mult și am zis să le arătăm oamenilor că de aici am plecat, de la simplele noastre animale, care acum nu mai sunt băgate în seamă, sunt lăsate într-o parte. Eu nu muncesc acest cal, îl țin doar de drag. Din dragoste pentru animale țin acest cal”, a spus primarul, la Digi24.

„Am ținut cu tot dinadinsul să fiu pe acest exemplar, Șoimul, un armăsar de 3 ani, face parte din categoria cailor românești, semigreul românesc”, a mai spus Dumitru Popescu.

Dumitru Popescu a candidat pentru al doilea mandat de primar al comunei gorjene din partea PSD. Obiectivul său pentru următorul mandat este ca în toate satele din comună să fie canalizare și gaze. Contracandidaţii săi au fost de la PNL, Ionuţ Crăc, şi Pro România, Vasile Moşoiu, fost primar la localităţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: