Redactia.ro
Home » Monden » Superstiția de care Denise Rifai ține cont cu sfințenie. Nu ai fi bănuit niciodată așa ceva

Superstiția de care Denise Rifai ține cont cu sfințenie. Nu ai fi bănuit niciodată așa ceva

denise rifai

Denise Rifai este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Ea a dat lovitura cu emisiunea pe care o moderează la Kanal D, iar fanii săi sunt curioși să afle detalii din viața personală a vedetei, mai ales că se știe că aceasta este o persoană cât se poate de discretă.

Superstiția de care Denise Rifai ține cont cu sfințenie. Nu ai fi bănuit niciodată așa ceva

Într-un interviu acordat celor de la Ego.ro, Denise Rifai a dezvăluit că are o superstiție de care ține cont cu sfințenie și a declarat, fără să stea prea mult pe gânduri, că este o femeie pretențioasă, îndrăgostită de frumos, așadar atunci când își dorește în mod neapărat un lucru nu ține cont de suma acestuia, mai ales dacă el este unul de calitate.

„Nu o să le spun! O să spun doar una. Ar trebui să dau din casă, nu! Deci, am o speță. Când uit ceva și plec, aoleu, eu nu mă mai întorc! Nu îmi vine să cred că povestesc! La un moment dat am auzit pe cineva care povestea: “Dacă ieși din casă și te întorci, te așezi pe un obiect, scaun sau canapea, iar apoi pleci iar!”. Nu vreți să știți! Vin, mă așez! Mai am, dar atât zic! Ca și cum sunt acasă, plec din nou. (n.r. se așează pe un scaun dacă se întoarce din drum)”, a declarat Denise Rifai atunci când a fost întrebată dacă are superstiții de care ține cont.

Cu ce s-a ocupat Denise Rifai înainte de a deveni prezentatoare

Denise Rifai, în prezent, este una dintre cele mai renumite jurnaliste. De trei ani, ea este gazda emisiunii „40 de întrebări”, unde abordează subiecte delicate prin întrebări incomode adresate invitaților săi. Cu toate acestea, puține persoane cunosc detalii despre modul în care a reușit să se impună în domeniul jurnalismului.

Denise Rifai nu a avut inițial o atracție către jurnalism. Înainte, ea și-a orientat interesul către un domeniu cu totul diferit. A absolvit Academia de Studii Economice din București și își dorea să își construiască o carieră în altă direcție. De fapt, Denise Rifai a afirmat că nu a fost atrasă de profesia pe care o practică acum atunci când a trebuit să aleagă facultatea la care să se înscrie. Cu toate acestea, destinul a adus-o în lumea jurnalismului.

Experiența Denisei Rifai în jurnalism a început la un post de radio, unde a lucrat ca prezentatoare. Ulterior, ea a devenit reporter pentru un post de televiziune online, iar la vârsta de 23 de ani a realizat primul ei material de impact.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: