Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Surpriza de proporții a unui bărbat care a venit acasă mai devreme

Surpriza de proporții a unui bărbat care a venit acasă mai devreme

GALERIE FOTO (2)surpriza de proporții

Un bărbat a avut parte de o surpriza de proporții într-o zi în care a ajuns mai devreme acasă. El s-a dus direct în baie, acolo unde era soția sa, și a încremenit când a văzut-o. Ce făcea femeia când credea că e singură acasă?

Surpriza de proporții unui bărbat însurat

A terminat programul de lucru mai devreme și s-a gândit să-i facă o surpriză plăcută soției sale. Numai că cel surprins a fost chiar el. Întors acasă mai devreme, și-a găsit soția în baia principală din casă… bând o bere. N-ar fi fost nimic grav, dacă femeia în cauză nu fusese în trecut în dependentă de alcool.

Bărbatului nu i-a venit să creadă că soția lui n-a scăpat de dependența de alcool și că se folosește de momentele în care rămâne singură pentru a bea pe ascuns. Confruntată, soția i-ar fi replicat că e o situație singulară și că nu a mai băut până în acel moment. Desigur, nu era prima oară când femeia nu-și recunoștea dependența.

Decizia bărbatului după cele aflate

Bărbatul a fost contrariat după ce a aflat că cea cu care trăia de-o viață îl mințise. De-a lungul dependenței sale, el i-a stat alături și a sprijinit-o când fusese internată într-o clinică de dezalcoolizare. Asta deși aveau copii mici și el a fost nevoit să se ocupe singur de ei.

surpriza de proporții

Inițial, a vrut să renunțe la mariaj, căci nu mai suporta ideea de a trece din nou prin acea luptă. Ulterior, a decis să-i mai dea o șansă și să o ajute să scape din nou de dependența de alcool. Femeia i-a jurat că va face totul ca la carte dacă nu o părăsește.