Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză de proporții! Banii din darul de la nunta lui George Simion vor fi donați

Surpriză de proporții! Banii din darul de la nunta lui George Simion vor fi donați

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, 26 august cu sufletul său pereche, Ilinca Munteanu. Mâine va avea loc cea mai importantă zi din viața lor, nunta! Iată ce va face liderul AUR cu banii primiți în dar!

Banii din darul de la nunta lui George Simion vor fi donați

George Simion a dezvăluit astăzi ce va face cu banii primiți ca dar de nuntă. Cei care vor să-i lase un dar de nuntă liderului AUR și soției lui trebuie să știe că toți banii vor fi donați unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil, potrivit SpyNews.

Cine l-a ajutat pe George Simion cu organizarea nunții

George Simion a dezvăluit cine l-a ajutat să plătească întreaga nunta:

„Mi-au sarit toti prietenii in ajutor si am putut sa ne organizam. Nu am gasit o solutie sa avem tort. N-am cerut de la nimeni bani. Nasii apropiati ne-au ajutat cu plata unor facturi: la bere si la apa. Apoi Nea Gigi m-a intrebat daca am nevoie de ceva.”

Întregul program, pe zile, de la nunta lui George Simion cu Ilinca

VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locație, pregătire food court, preparare sarmale

Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participanților

10.00 – briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.

Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului

Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii

Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

GRĂTAR ȘI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

ACCES

Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timp în posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: