Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză de proporții în showbiz! Un fost concurent de la Ferma vedetelor, cunoscut DJ, s-a însurat: „Avem și noi un anunț de făcut”

Surpriză de proporții în showbiz! Un fost concurent de la Ferma vedetelor, cunoscut DJ, s-a însurat: „Avem și noi un anunț de făcut”

GALERIE FOTO (3) Surpriză de proporții în showbiz! Un fost concurent de la Ferma vedetelor, cunoscut DJ, s-a însurat: „Avem și noi un anunț de făcut”

Surpriză de proporții în showbiz! Un fost concurent de la „Ferma vedetelor”, cunoscut și îndrăgit DJ român, s-a însurat. Iată despre cine e vorba și cum au făcut cei doi marele anunț.

Surpriză de proporții în showbiz! Un fost concurent de la Ferma vedetelor, cunoscut DJ, s-a însurat: „Avem și noi un anunț de făcut”

Vali Bărbulescu, unul dintre cei mai iubiți DJ din România și fost concurent Ferma, și Delia Tudose, tânăra cu care s-a iubit 12 ani, s-au despărțit. Povestea de dragostea s-a încheiat în mod surprinzător atunci, când apropiații așteptau să aibă loc mai degrabă ceremonia care avea să-i unească pentru totdeauna.

Până să se despartă definitiv, în ultimii ani, Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au certat, s-au împăcat și tot așa, iar relația nu a putut rezista acestor suișuri și coborâșuri. Cu toate astea, în momentul în care există iubire, lucrurile se rezolvă, dar se pare că pe ei neînțelegerile i-au separat definitiv în cele din urmă. Conform gurilor rele, Delia ar fi fost geloasă pe apropierea dintre Vali și Otniela, fosta concurenta de la emisiunea Ferma vedetelor, reality show la care DJ a participat.

Dar iată că viața a mers mai departe, iar Vali Bărbulescu iubește din nou. El și iubita lui, Maria, s-au căsătorit civil la doar câteva luni după ce DJ-ul a cerut-o în căsătorie.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cererea în căsătorie a avut loc în luna decembrie 2022, când erau în vacanță la Monte Carlo. Șase luni mai târziu, s-au căsătorit în mod oficial.

Celebrul DJ, în vârstă de 45 de ani, s-a îndrăgostit de o tânără cântăreață din Suceava. Andreea Maria Vîrlan are 34 de ani și de-a lungul timpului a lansat mai multe piese latino, potrivit stirisuceava.net.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Andreea (@mariaandreeaofficial)

28.04.2023. Avem si noi un anunț de făcut: JUST MARRIED!”, a scris fostul concurent al emisiunii Ferma Vedetelor, în dreptul imaginilor din ziua cununiei civile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Andreea (@mariaandreeaofficial)

Cei doi par foarte fericiți împreună, iar asta este tot ce contează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: