Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză de proporții: trupa Simplu, din nou pe scenă. Smiley, C.R.B.L. și Marius Moga au cântat hit-urile de odinioară

Surpriză de proporții: trupa Simplu, din nou pe scenă. Smiley, C.R.B.L. și Marius Moga au cântat hit-urile de odinioară

GALERIE FOTO (3) Surpriză de proporții: trupa Simplu, din nou pe scenă. Smiley, C.R.B.L. și Marius Moga au cântat hit-urile de odinioară

Surpriză de proporții seara trecută, în București: o parte din trupa Simplu a urcat din nou pe scenă. Smiley, C.R.B.L. și Marius Moga au cântat hit-urile de odinioară.

Surpriză de proporții: trupa Simplu, din nou pe scenă. Smiley, C.R.B.L. și Marius Moga au cântat hit-urile de odinioară

Marius Moga este născut pe 30 decembrie, a împlinit 41 de ani așa că aseară și-a serbat ziua de naștere într-un club din București. I-au fost alături Smiley și C.R.B.L., doi dintre foștii membri ai trupei Simplu, formație care odinioară a făcut furori în România.

Ei au cântat hit-urile care au marcat anii 2000, cele mai cunoscute piese de pe albumele lor, pe care mulți nostalgici și nu numai le mai ascultă și astăzi pe la petreceri și evenimente retro. Mai multe persoane cunoscute au fost acolo, printre care și Ruby, care s-a simțit foarte bine și a publicat imagini în mediul online, pe Instagram.

Din trupa Simplu au făcut parte: CRBL (Eduard Andreianu), Francezu (Viorel Alexe), Piticu (Ionuț Dumitru), Omu Negru (Laurențiu Ionescu), Vaceff Braun Alexandru (Taz), Dumitriu Constantin Mircea (Bebico) și, desigur, Smiley (Andrei Maria). Pentru al doilea album, trupa a colaborat cu Marius Moga.

Ce îi reproșează Gina Pistol lui Smiley. De la ce încep cele mai multe discuții în casă

Smiley și Gina Pistol sunt împreună și au o fetiță, dar nu sunt căsătoriți și le este foarte bine așa, fără acte. Trăiesc în aceeași casă, evident, așa că în interiorul căminului lor mai apar uneori și tensiuni.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar par să fie fericiți împreună, iar fetița lor, Josephine, îi împlinește încă din prima clipă de când a venit pe lume. Atât Smiley, cât și Gina Pistol au recunoscut că viața lor s-a schimbat radical de când au devenit părinți pentru prima oară.

Recent, la un post de radio, Smiley a oferit în direct câteva detalii despre ce înseamnă viața de cuplu, adică despre viața pe care o duce alături de Gina Pistol, partenera lui. Nu este totul numai lapte și miere între ei, așa cum poate că unii au tendința să creadă. Cântărețul a recunoscut că mai primește unele reproșuri. Cele mai multe discuții ar fi legate de dezordinea din casă.

„Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a spus Smiley.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mai mărturisit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: