Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză! De unde vin produsele de la Lidl: ce trebuie să știe toți clienții

Surpriză! De unde vin produsele de la Lidl: ce trebuie să știe toți clienții

Surpriză! De unde vin produsele de la Lidl: ce trebuie să știe toți clienții

Lidl, liderul comerţului alimentar autohton, ce deţine o reţea de circa 350 de magazine de discount în România, dezvoltă cel mai mare depozit de pe plan local.

Lidl ridică cel mai mare depozit al companiei în România

Nemții de la Lidl ridică cel mai mare depozit al companiei în România, cu o suprafaţă de 8 hectare, aproape dublă faţă de media celorlalte centre logistice, investiţie care ar putea ajunge la 40-50 mil. euro, potrivit estimărilor, a relatat zf.ro.

Lidl, liderul comerţului alimentar autohton, deţine o reţea de circa 350 de magazine de discount în România, astfel că va dezvolta cel mai mare depozit de pe plan local, ce va măsura 8 hectare, conform datelor din piaţă. Compania are deja şase centre logistice pe plan local: cel mai recent este inaugurat chiar în 2023 și este amplasat aproape de Bucureşti, măsoară 56.000 mp şi este astăzi cel mai extins ca suprafaţă dintre cele deţinute de companie.

Lidl are depozite în zona Fundeni de lângă Bucureşti, în Chiajna (lângă Bucureşti), la Nedelea (lângă Plo­ieşti), Iernut (lângă Târgu-Mureş), Lugoj şi în Cordun, o localitate de lângă Roman.

Schimbarea majoră pe care o face Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mare lanțuri de magazine care activează în țara noastră, iar zilnic mii de români îi trec pragul datorită prețurilor accesibile și ofertelor de nerefuzat. Se pare, însă, să reprezentanții companiei pregătesc o schimbare care s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Concret, pe rafturile acestor magazine vor exista mai puține produse de origine animală, iar în locul acestora vor fi comercializate mai multe produse vegetale și vegetariene.

Un oficial al companiei, Christoph Graf, este de părere că schimbarea va fi văzută cu ochi buni de către tânăra generație.

„Puteți vedea tot mai multe produse vegetariene și vegane pe rafturile supermarketurilor și magazinelor. Gama de alimente fără carne sau alte produse de origine animală este acum uriașă, de la alternative la lapte, la înlocuitori de carne și la produse de igienă. Lidl vrea acum să-și schimbe oferta și anunță că va reduce proporția de proteine animale din gamă”, a anunțat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: