Redactia.ro
Home » Monden » SURPRIZĂ majoră de la Anamaria Prodan: o laudă pe soţia fostului ei partener!

SURPRIZĂ majoră de la Anamaria Prodan: o laudă pe soţia fostului ei partener!

Anamaria Prodan a leșinat când a aflat că e însărcinată

Anamaria Prodan, o femeie care s-a descris metreu ca fiind independentă şi greu de rănit, trece acum, totuşi, prin clipe dificile, având în vedere divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

În această bătălie pentru avere şi pentru custodia fiului Bebe, impresara se consultă cu un alt fost soţ al ei, Tiberiu Dumitrescu. Femeia are cu acest bărbat 2 fiice.

A devenit şi mai apropiată de Tiberiu

De când s-a despărțit de antrenorul de la Craiova, Anamaria Prodan susține că fostul soț și prieteni apropiați sunt cei care o sfătuiesc atunci când vine vorba de Bebe.

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc.

Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași.

Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Prodanca.

Se înţelege OK cu soţia fostului

Tiberiu Dumitrescu este şi el recăsătorit, iar Anamaria se înțelege foarte bine cu actuala soție a acestuia. De asemenea, impresara spune despre tatăl fetelor sale că este un bărbat foarte puternic și cu care are o relație foarte frumoasă de prietenie, în comparație cu Laurențiu Reghecampf.

Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: