Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut furori la un eveniment într-o ținută de peste 100.000 de euro. “Fiica mea, Rebecca, este stilistul familiei”

Anamaria Prodan a făcut furori la un eveniment într-o ținută de peste 100.000 de euro. “Fiica mea, Rebecca, este stilistul familiei”

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan a făcut furori la un eveniment monden prin prisma pieselor vestimentare alese și a accesoriilor prețioase. Anamaria a mărturisit că cea care a gândit ținuta este fiica ei cea mică, Rebecca. Aceasta este de profesie stilist. Uite și cât au costat hainele și accesoriile cu care sexi-impresara s-a prezentat la eveniment: valoarea lor totală depășește 100.000 de euro.

Evenimentul a fost unul monden și a primit premiul special pentru performanță în impresariatul sportiv.

Anamaria Prodan a purtat haine și accesorii de sute de mii de euro

Costumul pe care l-a purtat a fost din colecția de primăvară-vară a casei de modă Versace. Sandalele alese au fost marca Dolce&Gabbana, de culoare aurie și accesorizate cu cristale. Evident că bijuteriile prețioase nu puteau lipsi. Știm deja că impresara este o împătimită a accesoriilor scumpe. A purtat un colier statement, dar și inele. Geanta pe care a purtat-o este una la care visează multe femei. Mai exact, este vorba de geanta Hermes Birkin, din piele de piton. Valoarea aproximativă a acesteia este de 100.000 de euro.

Potrivit site-urilor de îmbrăcăminte, sacoul Versace costă 2.000 de euro, pantalonii aproximativ 800 de euro, iar sandalele cu cristale colorate costă peste 1.350 de euro.

Anamaria Prodan: „Rebecca este stilistul familiei”

Apariția cunoscutei impresare este rezultatul stilistic al fiicei sale, Rebecca.

 Rebe a terminat Marangoni și ea este stilistul familiei. Noi o întrebăm de fiecare dată absolut orice când vine vorba de îmbrăcăminte sau cum aranjăm în casă’, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Anamaria Prodan. Practic, aseară, vedeta a purtat haine de brand și accesorii de sute de mii de euro la petrecerea aniversara a unui salon de înfrumusețare.

A venit la eveniment cu cealaltă fiică

Anamaria Prodan a afișat bună-dispoziție pe tot parcursul evenimentului. Femeia a declarat anterior că are o perioadă foarte bună în viața ei din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, preferă să rămână discrete și să nu se afișeze public cu actualul bărbat din viața ei.

La evenimentul despre care am vorbit, femeia de afaceri a fost însoțită de fiica ei cea mare, Sarah, care este baschetbalistă.

 Baschetul este viața ei. Este mult mai înaltă decât mine, eu sunt și pe tocuri’, ne-a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: