Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Surpriza pe care o mamă surogat a trăit-o în ziua în care a născut

Surpriza pe care o mamă surogat a trăit-o în ziua în care a născut

O femeie din China nu reușea să aibă niciun moștenitor, așa că a decis să apeleze la o mamă surogat. La strigătul lor de ajutor a răspuns Jessica Allen, o femeie din California, care la rândul ei era mamă. Jessica a regretat, însă, decizia pe care a luat-o în acea zi!

O femeie din California a decis să fie mamă surogat pentru o familie din China

Cum eforturilor lor din ultimii ani de a procrea au fost în van, o familie din China a decis să apeleze la o mamă surogat. Însă, cum în China această procedură este înterzisă, cuplul a mers tocmai în America pentru ca visul lor să devină realitate. Acolo, au găsit-o pe Jessica Allen, la rândul ei mamă, care a fost de acord să le poarte copilul în pântece.

Femeia a aceptat să i se implanteze un embrion de sex masculin prin fertilizare in vitro și să urmeze procedurile de rigoare. La șase săptămâni de la procedură, Jessica primit vestea că poartă în pântece nu unul, ci doi copii. Fericit peste măsură, cuplul din China a fost de acord să-i mărească plata. Astfel, Jessica a primit 50.000 de dolari pentru sarcina sa, nu 30.000 cât stabiliseră inițial.

Ce au descoperit la naștere

Sarcina a decurs ca la carte, iar nașterea a fost fără probleme. Însă, Jessicăi nu i s-a permis să vadă copiii pe care i-a purtat în pântece nouă luni. Pe 12 decembrie, cuplul chinez și-a luat cei doi copii și au plecat în China. La o lună de la naștere, viața lor, dar și a Jessicăi, s-a schimbat complet.

Mama gemenilor i-a trimis Jessicăi o poză cu gemenii, în care se vedea că nu sunt identici. Mai mult de atât, unul era asiatic, altul nu. „Nu sunt la fel, nu? Te-ai gândit de ce sunt diferiți?, era mesajul care însoțea fotografia. În scurt timp, micuții au fost supuși unui test ADN care a scos la iveală că unul dintre copii nu era geamănul embrionului implantat, ci era copilul biologic al mamei surogat.

Familia din China i-a dat în judecată pe soții Allen

Un astfel de fenomen medical se numeste suprafetare, in care o femeie continua sa ovuleze in timpul sarcinii. Acest lucru inseamna ca Allen a conceput un alt copil in pantecele ei in timp ce avea embrionul implantat al cuplului care crestea in interiorul ei. La randul lor, Allen si sotul ei au fost socati ca acest lucru s-a intamplat.

Cand a aflat ca cel de-al doilea bebelus nu e al lor, cuplul din China a spus ca nu vor sa aiba de a face cu el si au cerut 22000 de dolari despagubire plus alte cheltuieli, bani pe care Jessica si sotul sau nu ii mai aveau.

Femeii i s-a spus ca micutul va fi dat spre adoptie daca nu sunt platiti banii. Au urmat procese cu agentia de adoptie. A durat aproape doua luni pentru ca femeia sa isi tina bebelusul in brate, pentru prima data, pe care l-au numit Malachi. Acum, acestia vor sa traga un semnal de alarma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini