Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză pentru fanii Survivor. Daniel Pavel, primele detalii despre noul sezon chiar la finala Vocea României

Surpriză pentru fanii Survivor. Daniel Pavel, primele detalii despre noul sezon chiar la finala Vocea României

În ianuarie 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc în jungla din Republica Dominicană pentru o nouă ediție a emisiunii „Survivor România All Stars”. Daniel Pavel a făcut primele detalii despre noul sezon chiar la finala Vocea României.

Începe noul sezon Survivor!

În finala Vocea României, Daniel Pavel a dezvăluit cu entuziasm că noul sezon al emisiunii Survivor România All Stars va debuta pe 16 ianuarie. Prin urmare, telespectatorii au doar o lună de așteptare până când se vor bucura din nou de unul dintre cele mai de succes show-uri de la PRO TV. „Survivor” este, fără îndoială, unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune din România.

Probele desfășurate în jungla din Republica Dominicană sunt cu adevărat dificile, iar participanții din sezoanele anterioare sunt conștienți de acest lucru. Experiențele lor unice din această destinație i-au determinat să se întoarcă pentru a concura din nou. În 2024, foștii concurenți care au acceptat provocarea „Survivor România All Stars” se întorc în Republica Dominicană. Echipa de la Pro TV promite o ediție cu reguli noi și provocări inedite.

Cine sunt concurenții care se vor duela în sezonul Survivar All Stars

Din echipa faimoșilor fac parte Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

În timp ce echipa războinicilor îi va avea concurenți pe Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Care sunt primele declarații ale lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu este unul dintre foștii concurenți care a răspuns pozitiv pentru participarea în noul sezon. Luptătorul a transmis că se bucură pentru revenirea în competiție deoarece această emisiune l-a ajutat să devină din ce în ce mai bun.

Mă bucur foarte mult că voi participa la «Survivor All Stars», pentru că am nevoie de un nou reset. La prima participare, după fiecare emisie am devenit un om mai bun. Nu este vorba neapărat, acum, de o nouă provocare, deja știu ce este acolo. Este vorba de transformarea mea ca om.

Acum, a doua oară, vreau să aibă același efect ca și precedenta emisiune. O să-mi fie cel mai dor de copii. Fata e mai mare, dar băiatul, după două luni sau mai mult, o să mai crească și va fi greu.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: