Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză pentru Florin Piersic! Cine se afla în rândul spectatorilor la piesa lui de teatru? A rămas mut de uimire

Surpriză pentru Florin Piersic! Cine se afla în rândul spectatorilor la piesa lui de teatru? A rămas mut de uimire

Florin Piersic

Florin Piersic a avut parte de o surpriză în timpul unei piese de teatru. Actorul a fost aplaudat și felicitat cu un trandafir de către una dintre cele mai importante persoane din viața lui: nepotul său Sasha.

Surpriză pentru Florin Piersic! Cine se afla în rândul spectatorilor la piesa lui de teatru? A rămas mut de uimire

Florin Piersic a luat parte, marți seară, la piesa de teatru „Străini în Noapte”, după un an de absență. Au venit mulțimi de fani să-l vadă, printre care și nepotul său, Sasha. Micuțul în vârstă de cinci ani i-a oferit la finalul piesei un trandafir, stârnind emoție în jur.

Foto: nepotul lui Florin Piersic cu trandafirul dăruit bunicului său   sursa: Click.ro

De asemenea, Florin Piersic a primit și ropote de aplauze la finalul interpretării. ”Străini în noapte” se joacă pe scena Teatrului Național din  2010. Înainte de a-și intra în rol, marele actor Florin Piersic a ținut un discurs despre Radu Beligan, regizorul scenei.

Foto: Click.ro

La teatru au fost prezenți oameni într-o capacitate de 75% și s-au conformat regulilor pandemice. Purtatul măștii, vaccinare sau testare negativă. Referitor la Sasha, el este nepotul actorului după fiul său, Florin Piersic Jr. din relația acestuia cu Andreea Cipcă. Florin Piersic Jr. mai are o fetiță din relația cu Dorina Chiriac.

Medeea Dumitrescu, despre Florin Piersic: ”M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul”

Actrița Medeea Dumitrescu este cea care joacă ”Străini în noapte” alături de Florin Piersic. Ea spunea, la un moment dat, că Florin Piersic duce foarte multe dorul scenei, „Duce foarte tare dorul scenei şi al spectatorilor. Dar la 85 de ani continuă să spere ca va juca în continuare şi face scenarii în baza cărora vom reprograma spectacolele suspendate din cursul anului trecut. Am vorbit la telefon chiar zilele trecute cu Florin Piersic. M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul şi m-a asigurat că el o face în fiecare săptămână. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta”, a declarat actriţa Medeea Marinescu pentru redacția playtech-impact.ro

De asemenea, Medeea Dumitrescu a mărturisit și că Florin Piersic este pro-vaccin, având în vedere că îi este dor de scenă. ”Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului. Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: