Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic, Tatiana Iekel. Rar vezi așa ceva

Ce a apărut la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic, Tatiana Iekel. Rar vezi așa ceva

Un detaliu inedit a apărut la mormântul Tatianei Iekel, fosta soție a marelui actor Florin Piersic. Și angajații cimitirului sunt uluiți.

Ce a apărut la mormântul fostei soții a lui Florin Piersic, Tatiana Iekel. Rar vezi așa ceva

Tatiana Iekel a murit în urmă cu patru ani și este prima soție a actorului Florin Piersic, dar și mama lui Florin Piersic Jr. La mormântul ei a apărut un detaliu impresionat, după ce în ultima vreme, din cauza pandemiei, fostul soț și fiul nu au mai trecut să o viziteze. La locul de veci al Tatianei Iekel au apărut două ghivece cu flori și o tăblie cu multe scoici. De cruce este legat un ornament în formă de floare, acestea fiind cel mai probabil semne reprezentative ale perioadei când ea era în viață, scrie Ciao.ro

Foto: Mormântul Tatianei Iekel

Tatiana Iekela a murit în anul 2017, la Spitalul Militar din Capitală, avându-l alături pe fiul ei. Conducerea ei pe ultimul drum a fost una extrem de discretă, drept dovadă, a fost anunțat decesul după ce a fost înmormântată. Presa scrie că au fost prezenți atunci, la momemtul trist, doar  fiul ei, Florin Piersic Jr și partenera lui, potrivit unor spuse ale angajaților cimitirului. Tatiana Iekel avea 84 de ani atunci când a murit.

Florin Piersic despre femeile din viața lui

Tatiana Iekel și și Florin Piersic s-au cunoscut-o, la Paris, în 1958. După 14 ani, au divorțat, iar actorul a cucerit-o pe  Otilia Barbath, apoi pe Anna Szeles. Cu aceasta din urmă s-a căsătorit, însă nu au stat mai mult de zece ani împreună. S-a mai scris că actorul a avut o idilă secretă cu Angela Similea. Dincolo de toate, în prezent actorul este cu Anna Torok. Iată ce spunea actorul, într-un interviu, despre relațiile sale amoroase:

”În ciuda legendelor, n-am fost niciodată ceea ce astăzi se numește un macho. Am fost mult mai cuminte decât vă imaginați voi. Vorbesc serios! Nu o dată am fost întrebat de amantele din viața mea. Așa cum am mai spus-o, eu n-am avut amante. Am avut iubite. Am prețuit frumos legăturile pe care le-am avut cu partenerele mele și am căutat să fac față de acestea gesturi romantice. Găsesc că e important să aduci puțină poezie într-o relație. Dovada este că, în ciuda faptului că viața ne-a îndepărtat, am rămas prieten cu fostele mele soții și chiar cu fostele mele iubite. N-o să mă auziți niciodată lăudându-mă că aș fi avut sute de femei. Mi se pare puțin ridicol din partea bărbaților care fac asta. Pentru mine iubirea nu s-a măsurat în cantitate. În trofee. Și dacă vreți să fiu sincer până la capăt, cred că nu există limită de vârstă pentru a fi îndrăgostit. O existență fără iubire este tristă; este o viață fără sens, fără speranță”, a spus marele actor într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: