Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic a primit cea mai bună veste. Cine se întoarce în România, după 35 de ani

Florin Piersic a primit cea mai bună veste. Cine se întoarce în România, după 35 de ani

GALERIE FOTO (5) Florin Piersic

Florin Piersic a primit cea mai bună veste. Celebrul actor are povești impresionante de împărtășit publicului, mai ales poveștile sale de dragoste sunt desprinse parcă din filme. După 35 de ani, Florin Piersic a primit o veste bună. Gabriella Vlad Werner, fosta iubită a actorului se întoarce în țară.

Florin Piersic a primit cea mai bună veste. Cine se întoarce în România, după 35 de ani

Florin Piersic a primit cea mai bună veste. Celebrul actor a iubit cu patimă cele mai frumoase femei din vremea sa. „Mărgelatu” nu a fost niciodată bărbatul unei singure femei pentru că șarmul, eleganta și carisma lui au știut mereu să cucerească zeci de femei. Florin Piersic a susținut întotdeauna că o femeie drăguță „poartă cu ea aroganța supremă” și a ales femeile care au iubit cu adevărat.Printre cele care i-a furat inima actorului se numără Gabriella Vlad Werner. Acum, după 35 de ani, aceasta se întoarce în România.

A fost a doua marea dragoste a lui Florin Piersic după Tatiana Ikel. Gabriella era stabilită în Israel, dar din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta a decis să se întoarcă în România. De asemenea, părinții acesteia sunt în vârstă și își dorește să rămână alături de ei. Florin Piersic și actrița au fost împreună 9 ani, pe vremea când aceasta era studentă la UNATC. S-a despărțit după ce Florin Piersic și-a oficializat relația cu Ana Szeles, mama lui Daniel. După câțiva ani, Gabriella l-a cunoscut pe Marcel, cetățean israelian cu care și-a întemeiat o familie.

Gabriella se va întâlni cu Florin Piersic?

Actrița s-a mutat pentru trei ani în Austria, iar după ce a născut cea de-a doua fetiță s-a mutat în Israel. Gabriella a divorțat de tatăl fiicelor sale, păstrând o relație de prietenie. A început să predea la Universitatea din Ashtod, fiind obișnuită cu teroarea din Israel.”Noroc că m-am obișnuit, că cei peste 30 de ani petrecuți în Israel m-au călit, m-au făcut un om extraordinar de disciplinat, așa cum sunt toți israelienii, când este vorba de a asculta de indicațiile autorităților în situațiile de atac.Când suntem atacați cu rachete noi știm exact ce trebuie să facem. Dacă suntem în casă, intrăm și ne baricadăm în camera-adăpost. Aici fiecare apartament are o cameră-buncăr din beton-armat care rezistă la atacul cu bombe. Sunt impenetrabile. Toate camerele de acest gen sunt pe o singură coloană a blocului, a spus Gabriella pentru impact.ro.

Întrebată dacă își dorește să se întâlnească cu actorul de îndată ce va ajunge în țară, Gabriella Vlad a spus că nu va face acest lucru. ”În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv. A fost o poveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. Ultima oară când am vorbit cu el a fost acum vreo cinci ani, când m-a sunat de ziua mea. Apoi, a amuțit. Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis Ia, mai lasă-mă!. Și nu i-am răspuns. Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului… Îi doresc sănătate. Eu îmi văd de viața mea!”, a spus actrița.

Gabriela si Florin
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: