Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic, despre femeile din viața lui: ”Eu n-am avut amante, am avut iubite”

Florin Piersic, despre femeile din viața lui: ”Eu n-am avut amante, am avut iubite”

Florin Piersic

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori români. Pe lângă cariera sa impresionantă, Florin Piersic a cucerit și inimile multor femei, care l-au iubit și pe care el le-a iubit cu mult patos.

Florin Piersic, despre femeile din viața lui: ”Eu n-am avut amante, am avut iubite”

Florin Piersic (85 ani) este căsătorit din 1993 cu Anna Torok. Cei doi locuiesc de ani buni în Cluj, dar până să se stabiliească definitiv cu Anna Torok, Florin Piersic a mai avut parte și de alte povești de dragoste, care i-au marcat viața, potrivit perfecte.ro.

Florin Piersic și Anna Torok, iubire începută în avion, care a trecut  testul timpului | DCNews

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori. Prima oară în 1960, când a cunoscut-o, la Paris, pe actrița Tatiana Iekel, în 1958. Din mariajul lor  a rezultat un fiu, Florin Piersic Jr. Timp de 14 ai s-au bucurat de o căsnicie frumoasă, dar în anul 2017, Tatiana Iekel s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani.

Povestea impresionantă a Tatianei Iekel! De ce s-a despărțit de Florin  Piersic după 14 ani de mariaj | Stiri, Vedete | Avantaje.ro - De 20 de ani  pretuieste femei ca tine

Anii au trecut, iar Florin Piersic a încercat să facă alte cuceriri. S-a îndrăgostit de actrița Otilia Barbath, dar iată că la altar a dus-o pe Anna Szeles, o actriță de origine maghiară în 1975, iar un an mai târziu ea a dat naștere singurului lor copil. Din iubirea lor, a rezultat Daniel. Zece ani a durat căsnicia lor, dar au avut o relația complicată, deoarece ea locuia la Cluj-Napoca, iar el la București.

Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără  la 77 de ani

Noi n-am stat niciodată împreună. Am fost nevasta lui Piersic, dar trăiam ca amanții. Făceam naveta ca să ne vedem. Eu jucam la Teatrul Maghiar din Cluj, acolo aveam casă, mașină la scară, tot. Eram respectată și iubită. Nu puteam să las viața mea și să merg la București. Am divorțat după zece ani, dar am rămas împreună încă cinci ani. A fost o căsătorie ciudată”, a spus Anna Szeles într-un interviu.

Florin Piersic, idilă secretă cu Angela Similea

Florin Pierisc a trăit pe ascuns, în timpul mariajului cu Anna Szeles o poveste de iubire cu Angela Similea. Aceasta a mărturisit în cartea sa autobiografică, „Angela – cântec și rugă”, ce a însemnat pentru ea Florin Piersic: „Nu pot ascunde ce știe toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soția lui, a suferit mult. Cel puțin în meserie. Ei erau frumoși, talentați, dar când am intervenit eu s-a întâmplat un lucru, la urma urmei, normal.” 

Florin Piersic, dezvăluiri despre idila cu Angela Similea: „Am fost într-un  amor nebun. Era dorită de toţi“

În privința amantelor, Florin Piersic spune că acestea au fost iubite. Mărturisește că le-a tratat frumos pe acestea, iar astăzi a rămas în relații bune atât cu iubitele, cât și cu fosta soție.

”În ciuda legendelor, n-am fost niciodată ceea ce astăzi se numește un macho. Am fost mult mai cuminte decât vă imaginați voi. Vorbesc serios! Nu o dată am fost întrebat de amantele din viața mea. Așa cum am mai spus-o, eu n-am avut amante. Am avut iubite. Am prețuit frumos legăturile pe care le-am avut cu partenerele mele și am căutat să fac față de acestea gesturi romantice. Găsesc că e important să aduci puțină poezie într-o relație. Dovada este că, în ciuda faptului că viața ne-a îndepărtat, am rămas prieten cu fostele mele soții și chiar cu fostele mele iubite. N-o să mă auziți niciodată lăudându-mă că aș fi avut sute de femei. Mi se pare puțin ridicol din partea bărbaților care fac asta. Pentru mine iubirea nu s-a măsurat în cantitate. În trofee. Și dacă vreți să fiu sincer până la capăt, cred că nu există limită de vârstă pentru a fi îndrăgostit. O existență fără iubire este tristă; este o viață fără sens, fără speranță”, a spus marele actor într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: