Redactia.ro
Home » Știri » Ce pensie are Florin Piersic după 65 de ani de muncă! Actorul a împlinit 85 de ani

Ce pensie are Florin Piersic după 65 de ani de muncă! Actorul a împlinit 85 de ani

Ce pensie are Florin Piersic după 65 de ani de muncă! Actorul a împlinit 85 de ani

Ce pensie are Florin Piersic după 65 de ani de muncă! La vârsa de 85 de ani, celebrul actor a încântat de o mulțime de ori publicul prin piesele sale de teatru. 

Ce pensie are Florin Piersic

Florin Piersic este unul dintre cel mai talentați și iubiti actori români. De-a lungul timpului, acesta a interpretat roluri de excepție pe scena teatrelor din țară. ”Mărgelatu”, așa cum este numit, are o carieră fulminantă, e recunoscut de oricine și de ani de zile continuă să fie prezent pe scenă.

Ce pensie are Florin Piersic? Majoritatea fanilor se întreabă cum stă Florin Piersic din punct de vedere financiar. Se pare că actorul, potrivit surselor,  încasează de la stat o pensie în valoare de 2.000 de lei la care se adaugă o îndemnizație lunară de la Uniunea Teatrală în valoare de 2.700 de lei, în total 4.700 de lei, scrie wowbiz.ro.

”Dacă înţeleg eu bine, vreţi să aflaţi dacă deţin vreun secret al tinereţii veşnice. Dacă aş şti, dacă l-aş cunoaşte, vi l-aş spu­ne şi atunci n-ar mai fi… secret. Eu încă mai cred, continui să cred în Moş Crăciun, adu­că­tor de daruri, în zânele fermecătoare şi bune. Vră­jeala asta, chestia asta, cu tinereţea veşnică – îmi pare rău că trebuie să o spun, poate ajunge… un bles­­tem. Încet-încet, rând pe rând, s-ar duce cei dragi şi ai rămâne tu singur, ferească Dumnezeu, ca un prost într-o lume de oameni obişnuiţi, care nicio­da­tă n-o să înţeleagă tinereţea asta, a ta, fără sfârşit”, a mărturisit Florin Piersic.

Mai mult, actualul director al Teatrului Național din București primește o pensie de 2.600 de lei și un salariu de peste 5.100 de lei. Totodată, în rândul plăților mari iese în evidență și celebrul Alexandru Arșinel, care are un venit de 7.000 de lei. 4.000 de lei pensie de la stat, alături de pensia de revoluțonar care ajunge la peste 3.000 de lei.

Florin Piersic, mesaj trist cu o zi înainte să împlinească 85 de ani

Florin Piersic împlinește astăzi vârsta de 85 de ani. Actorul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care și-a arătat rgretul că nu se poate întâlni cu susținătorii săi.

”SCRISOARE CĂTRE VOI : Intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiţi că n-am avut niciodată reţineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori şi mai ales actriţe care parcă sunt născuti pe 29 februarie, aşa că înainteaza în vârsta o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranţă, cu bucurie. O să vedeţi şi voi când veţi ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima! An de an, televiziunile, presa şi mai ales voi, publicul m-aţi sărbătorit, m-aţi răsfăţat, m-aţi aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate şi ţoaţă iubirea voastră, cu recunostiinţă.

În teatru, indiferent ce se întâmplă în viaţa actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor, să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colţul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că ştiţi că a devenit aproape o tradiţie să îmi petrec ziua de naştere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta”, a scris Florin Piersic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: