Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic împlinește 85 de ani. Coronavirusul i-a luat fericirea: „Copii, e prea multă tristețe în lume”

Florin Piersic împlinește 85 de ani. Coronavirusul i-a luat fericirea: „Copii, e prea multă tristețe în lume”

Florin Piersic

Florin Piersic va împlini onorabila vârstă de 85 de ani și a anunțat că nu își va serba în acest an ziua de naștere. Actorul a vorbit despre această perioadă și despre pierderile pe care le-a suferit din cauza virusului.

Florin Piersic împlinește 85 de ani

Pe data de 27 ianuarie, Florin Piersic va împlini vârsta de 85 de ani. Acesta le-a transmis un mesaj prietenilor virtuali, în care le-a transmis că se simțea măgulit când ziua lui de naștere era serbată inclusiv la televiziuni, dar acum nu mai este cazul de așa ceva, fiindcă trece printr-o perioadă foarte grea. Nu numai el, ci întreaga lumea care își plânge apropiații care s-au stins din cauza noului coronavirus.

„Mai e puțin și intrăm într-o saptamână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârsta o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranța, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

An de an, televiziunile, presă și mai ales voi, publicul m-ați sărbătorit, m-ați răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră, cu recunostiință.

În teatru, indiferent ce se întâmplă în viață actorilor de pe scenă, se spune: „Spectacolul trebuie să continue”. Ei trebuie să fie acolo, să între în pielea personajelor lor , să va aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în colțul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întalnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături . M-am gândit mult la asta”, a spus actorul pe pagina sa de Facebook.

Florin Piersic nu își serbează ziua de naștere în 2021

Actorul a mărturisit că a pierdut un prieten drag, pe Grigore Rusu, din cauza coronavirusului, iar o altă cunoștință a sa se zbate între viață și moarte tot din aceeași cauză, așa că nu vede un prilej de sărbătoare din asta.

„Și acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând  mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boală asta blestemată, iar o minunată partenera a mea,  se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Va spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri. Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran,  asta nu înseamnă că va iubesc mai puțîn.

Anul asta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. VĂ ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem  o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”, a spus Florin Piersic.