Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic, mesaj îngrijorător! Ce se întâmplă cu marele actor

Florin Piersic, mesaj îngrijorător! Ce se întâmplă cu marele actor

Marele actor, Florin Piersic, a transmis un mesaj de sărbători care a stârnit semne de întrebare. El a precizat că va rămâne al publicului chiar și atunci când nu va mai fi în această lume.

Florin Piersic, mesaj îngrijorător

Marele actor, Florin Piersic, a stârnit semne de întrebare printr-un mesaj de sărbători și pentru noul an. Florin Piersic a precizat la un post TV că va rămâne al publicului și atunci când nu va mai fi în această lume, informează Spynews.

”Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță. Inima mea, întreagă…Aproape întreagă, inima mea, vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră. La mulți ani!”, a spus marele actor în cadrul unei emisiuni TV.

De altfel, actorul s-a declarat bucuros de reîntâlnirea cu publicul, după o perioadă de șase luni, marcată de pandemie. Florin Piersic a mai precizat că două cuvinte îi sunt foarte dragi: ”bucurie și speranță”.

„E extraordinar, nu-mi vine să cred că totuși am această bucurie că după șase luni de zile în care am fost în pandemie toți, și dvs. și noi, actori, actrițe, tehnicieni, decoratori, muzicieni (…) să ne întâlnim cu publicul. Am două cuvinte pe care le iubesc în viața mea: bucurie și speranță.”, a declarat Florin Piersic la Antena 3.

Cum a primit Florin Piersic vestea că ”a murit”

Anul acesta, Florin Piersic a rămas uimit atunci când a auzit despre el o informație potrivit căreia…a murit. Fiind contactat de jurnaliști el a infirmat acest lucru și a făcut haz de necaz în stilul său caracteristic.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace. Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni sper cât mai curând ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urât. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a spus artistul atunci când a fost sunat de jurnaliști pentru a verifica informația potrivit căreia a murit.

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai României. Rolurile sale au cucerit inimile oamenilor, de-a lungul timpului. Și acum, la zeci de ani de la interpretarea lor, rolurile lui Florin Piersic fac furori pe micile ecrane. Pe data 27 ianuarie, actorul Florin Piersic va împlini 85 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: