Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic se teme de moarte: ”Jur, mi-e frică de moarte!”

Florin Piersic se teme de moarte: ”Jur, mi-e frică de moarte!”

Florin Piersic

Florin Piersic a făcut o declarație impresionantă în pragul sărbătorilor de iarnă. Marele actor a precizat că se teme de moarte de când cu perioada pandemiei.

Florin Piersic se teme de moarte

Florin Piersic este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți actori din România. Într-un interviu alături de Dan Negru și părintele Constantin Necula, actorul a spus că se teme de moarte, informează wowbiz.ro.

„Vă sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta.

Vă consolez în sensul că vă vreau să vă spun că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit, în toată această perioadă. Jur că vă spun adevărat, jur, adevărat, mie mi-e frică de moarte!”, a spus marele actor.

VIDEO. Dan Negru, interviu cu Florin Piersic și Părintele Necula, în Ajun de Crăciun pe Antena 3

Actorul a mai spus că nu îi place să spună despre cineva că ”a murit” ci că ”a plecat într-o stea.”

”Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan, care nu au această spaimă, dar eu, mi-e greu să și pronunț cuvântul moarte. De-aia întotdeauna, Dan știe foarte bine și știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun „a murit”, ci „a plecat într-o stea”, a mai explicat Florin Piersic.

Florin Piersic: ”Cei care pleacă să știți că sunt într-o stea”

De altfel, Florin Piersic a transmis celor care și-au pierdut persoane dragi că acestea sunt într-o stea.

”Așa vreau, că cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva, undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră. Așa cum eu, azi, mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumeavoastră”, a spus Florin Piersic.

Cum a aflat Florin Piersic că…”a murit”

Florin Piersic a rămas stupefiat, la un moment dat, când a fost declarat…mort. A fost contactat de jurnaliști pentru a se confirma acest lucru, iar Florin Piersic a avut o reacție în stilul său caracteristic.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace. Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni sper cât mai curând ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urât. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a spus artistul atunci când a fost sunat de jurnaliști pentru a verifica informația potrivit căreia a murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: