Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul neștiut al lui Florin Piersic! Acesta are o familie fericită

Cum arată fiul neștiut al lui Florin Piersic! Acesta are o familie fericită

GALERIE FOTO (6)

Florin Piersic are un fiul mai puțin cunoscut de oameni, din căsătoria cu Anna Szeles. Cum arată acum fiul neștiut al lui Florin Piersic. 

Cum arată fiul neștiut al lui Florin Piersic

Daniel, căci așa se numește fiul neștiut al actorului Florin Piersic, este rezultatul căsătoriei acestuia cu actrița Anna Szeles. Se știu puține lucruri despre el pentru că nu a fost deloc în atenția presei, el rămânând cu mama sa după ce aceasta a divorțat de marele actor în 1989.

Cum arată fiul neștiut al lui Florin Piersic
Anna Szeles, în tinerețe alături de Daniel

Fiul neștiut al lui Florin Piersic nu a fost devastat după divorțul părinților lui. Acesta a declarat că divorțul nu a însemnat o schimbare drastică, dat fiind faptul că cei doi actori și-au văzut și înainte de viața lor.

”Eu cu mama ne-am stabilit la Budapesta, însă, în cazul nostru, divorțul nu a însemnat o schimbare drastică. Părinții mei avuseseră și înainte fiecare viața lui, mama fiind actriță la Teatrul Maghiar, iar tata, adica Florin, la Teatrul Național din București”, a declarat Daniel.

Daniel a studiat comerțul exterior și relatiile internationale, angajandu-se apoi la o firma din Viena, unde s-a stabilit definitiv. S-a căsătorit cu Lisann, o unguroaică blondă care i-a dăruit doi fii. În ceea ce privește relația cu Florin Piersic, acesta a păstrat legătura, dat fiind faptul că actorul își vizitează des nepoții în Austria, scrie wowbiz.ro.

Cum arată fiul neștiut al lui Florin Piersic
Daniel, alaturi de sotia lui si de cei doi copii

Câte neveste a avut Florin Piersic

Celebrul actor a trăit multe poveşti de dragoste de-a lungul vieţii, însă doar trei femei au reuşit să-l aducă în faţa altarului. Tatiana Iekel, Anna Szeles şi Anna Torok sunt cele trei doamne care i-au furat inima artistului. Cu ultima este căsătorit şi în prezent.

Prima soţie a actorului a fost Tatiana Iekel. Cei doi s-au cunoscut la Paris, în anul 1958, iar după doi ani s-au căsătorit. În 1974 au divorţat, iar din relaţie a rezultat un copil, Florin Piersic Jr.. Aceast a murit în urmă cu trei ani, iar cel care i-a fost bărbat nu a participat la funeralii. Actorul şi-a luat, însă, responsabilitatea de a se ocupa de cheltuielile de întreţinere a mormântului acesteia, pentru care plăteşte 70 de lei lunar.

La câteva luni distanţă de divorţul de Tatiana Iekel, actorul a cunoscut-o, în autobuz, pe Anna Szeles. Cei doi s-au îndrăgostit pe loc şi s-au căsătorit în 1975, Un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Daniel. Relaţia dintre ei s-a încheiat în 1989, când au ales să divorţeze.

În 1993, celebrul actor s-a căsătorit pentru a treia oară. Anna Torok l-a dus de această dată în faţa altarului. Cei doi s-au cunoscut în avion, în 1986. De meserie contabilă, Anna Torok este şi în prezent soţia lui Florin Piersic.

Pe lângă cele trei soții pe care le-a avut, Florin Piersic a avut și alte mari iubiri, care însă nu s-au finalizat cu o căsătorie. Acestea au fost Otilia Barbath, Gabriela Vlad şi Angela Similea .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: