Redactia.ro
Home » TV » Survivor All Stars 14 martie 2024. Concurenții au avut parte de o schimbare de look cu maceta: „Băieții s-au ciuruit în cap”

Survivor All Stars 14 martie 2024. Concurenții au avut parte de o schimbare de look cu maceta: „Băieții s-au ciuruit în cap”

Imagini inedite la Survivor All Stars 2024.

Joi, 14 martie 2024, în tabăra Faimoșilor de la Survivor All Stars România, s-a desfășurat o transformare neobișnuită, care a adus o doză de umor și surpriză în jungla dominicană. Inspirat de un elan spontan de a schimba ceva, Zanni a propus o idee îndrăzneață: ca toți băieții din echipă să se tundă folosind o macetă. În ciuda improvizării evidente și a lipsei de experiență în frizerie cu astfel de instrumente, echipa masculină a acceptat provocarea.

Faimoșii au avut parte de o schimbare de look

Rezultatul acestei inițiative a fost, cum era de așteptat, departe de a fi perfect. Cu toate acestea, acest act de curaj și umor a adus un suflu nou în tabără, demonstrând încă o dată spiritul de aventură și camaraderia care definește Faimoșii. „În dimineața asta, băieții s-au ciuruit în cap… arată ciopârțiți”, a comentat amuzată una dintre concurentele din tabăra feminină, reflectând atmosfera veselă și ușor ironică care a urmat după această experiență de coafură extremă.

Scene inedite la Survivor All Stars

Acest moment a fost unul dintre cele mai memorabile din ediția curentă a Survivor All Stars România, arătând că, în ciuda competiției și a provocărilor dificile, concurenții își păstrează simțul umorului și capacitatea de a se bucura de momente de lejeritate. Schimbarea de look cu maceta va rămâne, fără îndoială, o poveste amuzantă de povestit, o dovadă a inventivității și a spiritului de echipă al Faimoșilor.

Această ediție a show-ului a oferit telespectatorilor nu doar tensiunea și emoția caracteristice competiției, ci și momente de umor și legături umane autentice, subliniind că Survivor All Stars România este mai mult decât o simplă competiție; este o experiență de viață, o aventură în care fiecare zi aduce noi provocări, noi lecții și, desigur, momente inedite de distracție și camaraderie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: