Redactia.ro
Home » Monden » Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli taxează triunghiul format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă: „V-ați făcut un plan mic”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli taxează triunghiul format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă: „V-ați făcut un plan mic”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Alexandra Duli taxează triunghiul format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă: „V-ați făcut un plan mic”

În episodul recent al emisiunii „Survivor All Stars” din 27 februarie 2024, Alexandra Duli a fost în centrul atenției, dezvăluind strategiile și dinamica din tabăra concurenților. Într-un triunghi tensionat format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă, Alexandra a subliniat „V-ați făcut un plan mic”, întărind astfel afirmațiile colegilor săi. Cu toate acestea, războinica a anunțat și strategia pusă la cale de adversari.

Survivor All Stars 27 februarie 2024

Duelul de eliminare a adus în prim-plan două foste Războinice, Alexandra Ciomag și Maria Lungu, cu aceasta din urmă fiind eliminată. Echipa albastră și-a dorit ca Alexandra Ciomag să rămână în competiție, iar colegii săi au sărbătorit venirea ei la joc cu aplauze și strigăte.

Alexandra Ciomag, recunoscând susținerea primită, a declarat mulțumirea pentru prestația sa și a subliniat motivația adusă de o altă concurentă, acum rivală, pentru a rămâne în competiție:

„Mă bucur că sunt aici, că n-am plecat, că n-am renunțat și voi lupta în continuare. Mi-a dat un cumul de energie bună (sprijinul Ștefaniei Stan) și m-a făcut să-mi revin, să vreau să câștig alături de Faimoși.

Toată lumea mă încurajează. De asta mă simt și bine, de asta n-am vrut să plec din această echipă, pentru că am fost primită cu brațele deschise”.”

Ștefania Stan a reiterat afirmațiile sale anterioare cu privire la nivelul competiției, sugerând că acum Războinicele sunt mai pregătite să facă față decât în ​​sezoanele anterioare. Ea a subliniat că îndemânarea nu este dobândită în timpul competiției, ci este adusă de fiecare concurent.

Alexandra Duli taxează triunghiul format din Zanni, Ana Porgras și Ștefania Stănilă

În același timp, Alexandra Duli și-a exprimat încrederea în echipa sa și a speculat că adversarii săi ar putea fi menținându-și resursele pentru probele individuale. Ea a subliniat că fiecare dintre concurenți ar trebui să dea totul în fiecare moment al competiției.

„E o armonie foarte bună între noi, ne înțelegem foarte bine, chiar sper, în continuare, să câștigăm. Avem ambiție, avem tot ce nu au Faimoșii.

Eu cred că Ana, Zanni, Ștefi, cumva, vă păstrați pentru individuale și v-ați făcut un plan mic, să trageți voi, să ajungeți fiecare eliminați în parte și o să ajungeți voi la individuale și, atunci, o să dați cel mai mult. Acum, nu văd dorința și voința lor atât de mare. Cred că nu dați 100% din voi”.

Ștefania Stănilă a subliniat că discuțiile despre lipsa de efort sunt epuizate și că echipa sa este pregătită să facă față tuturor provocărilor. Ei consideră că au acum alți adversari, dar sunt hotărâți să îi înfrunte și să îi învingă.

„Pentru mine, asta cu nu dăm 100%, subiectul este, deja, epuizat. Am auzit asta de prea multe ori. Sunt de acord și cu ce a zis Ștefania. Avem, acum, alți adversari, dar asta nu înseamnă că nu putem să îi batem”.

Astfel, episodul din 27 februarie 2024 al „Survivor All Stars” a adus la iveală nu doar competiția fizică intensă, ci și dinamica complexă a relațiilor și strategiilor din tabăra concurenților. Cu fiecare participant dornic să-și dovedească valoarea și să lupte pentru supraviețuire, următoarele etape promit să fie pline de tensiune și dramatism.

 

Sursa foto: Viva

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: