Redactia.ro
Home » Monden » Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Concurenții s-au mutat în altă tabără! De ce îi este frică lui Jador de când se află în junglă: „N-am văzut în viața mea”

Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Concurenții s-au mutat în altă tabără! De ce îi este frică lui Jador de când se află în junglă: „N-am văzut în viața mea”

Faimoșii și Războinicii au fost nevoiți să își schimbe taberele în mijlocul junglei dominicane din cauza condițiilor climatice imprevizibile. Această schimbare le-a oferit concurenților o lecție dureroasă despre supraviețuirea într-o natură sălbatică, fără scăpare.

Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Concurenții s-au mutat în altă tabără

Cu toate că spectatorii rămân captivați de spectacolul oferit de concurenți, realitatea pe teren a fost departe de glamurul și confortul pe care îl văd acasă. Valurile uriașe i-au forțat pe Faimoși și Războinici să se adapteze rapid și să își găsească refugiu departe de malul mării. Noaptea petrecută în taberele noi a fost una plină de provocări și pericole. Tarantulele, șobolanii și broaștele au fost doar câteva dintre creaturile care au provocat neliniște și frică printre concurenți, perturbându-le somnul și liniștea.

De ce îi este frică lui Jador de când se află în junglă: „N-am văzut în viața mea”

Pentru unii, ca Jador, această experiență a atins cote maxime de anxietate. Fobia sa de șerpi l-a făcut să trăiască momente de groază, imaginându-și scenarii înfricoșătoare în mijlocul junglei. Însă nu numai el a fost afectat de frică și stres. Concurenții au împărtășit întâmplări incredibile despre întâlnirile lor cu creaturi pe care nu le-au mai văzut niciodată în viața lor, cum ar fi broaștele care săreau doi metri în aer, inducând un amestec de uimire și teamă printre participanți.

– Jador, ai dispărut la un moment dat, spune domnul Dan. 

– Domnu Dan, nu-mi e frică neapărat de păianjeni. Mie mi-e frică de șerpi și îmi imaginam un șarpe stând pe-acolo….toate vietățile din lume pe tavan. Broaște care sar doi metri, de pe podea pe tavan, n-am văzut în viața mea, a mărturisit Jador. 

– Am avut o dimineață…Am crezut că vine Noe cu barca să ne ia. Apoi am pierdut jocul și ne-am trezit la păianjeni. Apoi ne-am dus mai încolo și am dat de o broască, o combinație între măgar și vacă, a adăugat Robert Moscalu. 

– Noi nu am fost în junglă, domnul Dan. Noi eram în Jurassic Park, a subliniat Jorge”, potrivit protv.ro.

Cu toate acestea, în ciuda dificultăților întâlnite, spiritul lor de luptători a rămas neclintit. Ei au făcut față provocărilor, adaptându-se rapid la schimbările din mediul lor și continuând să lupte pentru supremație în competiție. În ciuda pericolelor și obstacolelor, determinarea lor de a rămâne în joc a inspirat și a captivat publicul, alimentând pasiunea pentru aventură și competiție.

Astfel, în mijlocul junglei dominicane, Faimoșii și Războinicii au descoperit cu adevărat ce înseamnă să supraviețuiești în fața năvălirii naturii. Cu fiecare provocare depășită, ei devin mai puternici și mai determinați să înfrunte tot ceea ce le rezervă viitorul. Iar pentru telespectatori, această aventură continuă să fie o călătorie captivantă, unde fiecare moment neașteptat și fiecare reușită sunt sărbătorite cu entuziasm și emoție.

 

Sursa foto: Captură ecran Survivor All Stars

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: