Redactia.ro
Home » Monden » Survivor All Stars, 7 martie 2024. Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador? Detaliile neștiute din culisele poveștii lor de iubire: „Era cu spatele…”

Survivor All Stars, 7 martie 2024. Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador? Detaliile neștiute din culisele poveștii lor de iubire: „Era cu spatele…”

Survivor All Stars, ediția din 7 martie 2024, a oferit nu doar momente intense de competiție, ci și o surpriză neașteptată pentru fanii emisiunii: dezvăluiri senzaționale despre cum s-a întâlnit Oana Ciocan cu Jador, în spatele camerelor. Oana Ciocan, una dintre concurentele emblematice ale competiției, a împărtășit cu colegul ei, Alex Delea, amănuntele neștiute până acum despre modul în care a cunoscut bărbatul cu care își dorește să își petreacă restul vieții.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador

Într-o discuție plină de entuziasm, Oana Ciocan a mărturisit că întâlnirea lor nu a fost nici pe departe una planificată sau întâmplătoare. Deși nu l-a recunoscut de la televizor, când l-a văzut pentru prima oară pe Jador, a simțit că între ei există o conexiune specială. Iată detaliile!

Detaliile neștiute din culisele poveștii lor de iubire: „Era cu spatele…”

Este interesant de observat că Oana nu l-a mai văzut înainte pe Jador, nici măcar la televizor, ceea ce face această întâlnire să fie cu atât mai unică și imprevizibilă.

Oana Ciocan: Eu coboram de sus, de la ortoped, el era pe scările de jos…era cu spatele

Alex Delea: Nu l-ai mai văzut niciodată?

Oana Ciocan:Nu!

Alex Delea: La Tv nu l-ai văzut niciodată?

Oana Ciocan: Nu! Aveam geaca pe spate, coborâsem pe afară, el m-a oprit și m-a întrebat cum a fost…mă furnica inima, nu știu cum să zic, n-am simțit în viața mea…și am dat mâna, a zis Ionuț și eu am zis Oana, știi filmele alea când dai mâna și vezi chestii?

Alex Delea: Da, da!

Aceste dezvăluiri oferă o perspectivă profundă și intimă asupra relației lor în curs de dezvoltare, subliniind că uneori cele mai frumoase și semnificative întâlniri se întâmplă în cele mai neașteptate momente și locuri.

Sursa foto: Fanatik

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: