Redactia.ro
Home » Știri » Suspecții în cazul răpirii copiilor milionarului Adrian Marțian au fost identificați. Au ieșit la iveală noi detalii din anchetă

Suspecții în cazul răpirii copiilor milionarului Adrian Marțian au fost identificați. Au ieșit la iveală noi detalii din anchetă

Ancheta în cazul dispariției celor trei copii ai milionarului Adrian Marțian continuă să se adâncească, în ciuda recuperării acestora de către autoritățile române. Cei trei copii, cu vârste de 7, 9 și 11 ani, au fost raportați dispăruți din Sântandrei, Simeria, luni, după ce tatăl lor a fost informat de bonă că nu se mai află acasă. În urma acestui incident, Poliția Română a demarat o operațiune de amploare, activând inclusiv sistemul de alertă RO-ALERT pentru a-i găsi cât mai repede.

Copiii găsiți în Serbia și întorsătura neașteptată a cazului

Marți, cazul a luat o întorsătură neașteptată când un videoclip a apărut în mediul online. În filmare, cei trei copii își exprimau dorința de a rămâne cu tatăl lor, ridicând însă întrebări privind condițiile în care au fost înregistrați aceste declarații și dacă acestea au fost făcute de bunăvoie. În cele din urmă, copiii au fost localizați joi în orașul Nis, Serbia, fiind alături de tatăl lor, în ciuda existenței unui ordin de protecție care îi interzicea lui Adrian Marțian să se apropie de ei.

Tatăl copiilor a susținut că el este cel care i-a salvat și că a plătit o sumă mare de bani pentru a-i recupera de la un grup de răpitori. Totuși, autoritățile nu au confirmat până acum existența acestui grup sau detalii privind o eventuală răscumpărare. Copiii au fost readuși în România vineri dimineață, împreună cu Adrian Marțian, în cadrul unei operațiuni de extrădare din Serbia. Ei au fost transportați separat, sub supravegherea autorităților, și plasați într-o unitate de protecție a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara.

Noi detalii din anchetă și suspecții identificați

Deși copiii au fost recuperați, investigația este departe de a se încheia, iar autoritățile încearcă să facă lumină asupra circumstanțelor răpirii. O parte dintre persoanele care au fost în contact cu copiii în perioada în care aceștia au fost dați dispăruți au fost deja identificate pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Cu toate acestea, există încă suspecți necunoscuți și întrebări fără răspuns cu privire la modul în care minorii au fost scoși din țară.

În prezent, ancheta se concentrează pe identificarea tuturor celor implicați în răpire și pe determinarea modului în care copiii au părăsit teritoriul României fără ca autoritățile să fie alertate. De asemenea, se analizează posibilele legături dintre tatăl copiilor și alte persoane care ar fi putut să colaboreze la scoaterea ilegală din țară a minorilor.

Pe lângă investigațiile privind răpirea propriu-zisă, anchetatorii analizează și acuzațiile grave aduse de fiul cel mare al lui Adrian Marțian. Acesta l-a acuzat pe tatăl său că ar fi orchestrat întreaga operațiune de răpire, susținând că planul ar fi fost bine pus la punct de acesta. În cazul în care aceste acuzații se vor dovedi a fi adevărate, situația lui Marțian ar putea deveni mult mai complicată, iar acesta s-ar putea confrunta cu consecințe juridice severe.

Cazul răpirii copiilor lui Adrian Marțian atrage atenția asupra lacunelor în ceea ce privește protecția minorilor și posibilitatea scoaterii acestora din țară fără cunoștința autorităților. Investigațiile continuă să vizeze nu doar identificarea tuturor celor implicați, ci și clarificarea motivelor pentru care copiii au fost duși în Serbia și modul în care Adrian Marțian a ajuns să fie implicat direct în acest incident, în ciuda interdicțiilor legale care îi limitau accesul la copii.

Ancheta este în plină desfășurare, iar autoritățile colaborează cu instituțiile din Serbia pentru a obține toate detaliile necesare. De asemenea, rămâne de văzut dacă Adrian Marțian va fi pus sub acuzare pentru posibila sa implicare în răpire, în contextul acuzațiilor aduse de fiul său.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: