Redactia.ro
Home » Știri » Sylvester Stallone divorțează. Actorul și-a acoperit chipul tatuat al soției cu imaginea unui câine

Sylvester Stallone divorțează. Actorul și-a acoperit chipul tatuat al soției cu imaginea unui câine

GALERIE FOTO (2) Sylvester Stallone divorțează
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. Iată ce a declarat actorul despre divorț. El deja și-a acoperit chipul tatuat al soției cu imaginea unui câine.

Sylvester Stallone divorțează. Actorul și-a acoperit chipul tatuat al soției cu imaginea unui câine

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, este cea care a cerut divorțul după 25 de ani de căsnicie. Fostul model, în vârstă de 54 de ani, a depus dosarul de divorț în data de 19 august, în Palm Beach County, Florida, conform FoxNews

„Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a spus Stallone într-o declarație pentru CNN.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Câteva zile mai târziu după ce soția a depus cererea de divorț, celebrul actor a înlocuit tatuajul cu chipul soției lui cu imaginea bullmastiff-ului care a apărut în Rocky, a relatat Daily Mail. Chiar cel care i-a făcut tatuajul a publicat imaginea pe Instagram, iar acesta a scris și un mesaj. Postarea însă a fost rapid ștearsă, a scris presa de peste hotare.

„Cea mai importantă zi din cariera mea de tatuator! Mulțumesc că ai avut încredere astăzi în mine”, a scris artistul tatuator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Ulterior, un purtător de cuvânt al lui Stallone a spus că actorul a vrut să își retușeze tatuajul cu chipul soției, dar rezultatul a fost eșuat, așa că a fost nevoit să își facă peste el imaginea câinelui Butkus, din filmul Rocky.

„Domnul Stallone intenționa să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, de nereparat. Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la Rocky, Butkus”, a declarat Michelle Bega.

Cu alte cuvinte, ei au respins ideea că actorul ar avea probleme în căsnicie, dar realitatea a arătat, evident, altceva.

Stallone și soția au trei fiice. Pe 10 august 2022, soția lui Stallone a publicat o fotografie cu ea și cu cele trei fiice ale lor, dând astfel primul indiciu că mariajul ei urma să se încheie și oficial.

„Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu mai contează. Noi 4, pentru totdeauna”, a scris ea în descrierea fotografiei, în care mama își îmbrățișează copiii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: