Redactia.ro
Home » Știri » Tabita Gliga, soția însărcinată a primarului Cătălin Cherecheș, singură în fața provocărilor legate de soțul ei. Prima imagine cu ea după fuga acestuia din țară

Tabita Gliga, soția însărcinată a primarului Cătălin Cherecheș, singură în fața provocărilor legate de soțul ei. Prima imagine cu ea după fuga acestuia din țară

Tabita Gliga, soția însărcinată a primarului Cătălin Cherecheș, singură în fața provocărilor legate de soțul ei. Prima imagine cu ea după fuga acestuia din țară

Tabita Gliga, soția însărcinată a primarului Cătălin Cherecheș, singură în fața provocărilor legate de soțul ei. Iată prima imagine cu ea după fuga acestuia din țară!

Tabita Gliga, soția însărcinată a primarului Cătălin Cherecheș, singură în fața provocărilor legate de soțul ei

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ajuns în centrul atenției publice și al justiției după ce a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Cu toate acestea, ceea ce a stârnit și mai multe controverse în ultimele zile este fuga sa din țară și misterul care înconjoară complicitatea în acest caz. În timp ce autoritățile îl caută la nivel internațional, soția lui, Tabita Gliga, a rămas singură în România având o sarcină avansată.

Într-un moment de cumpănă, când soțul său se confruntă cu acuzații grave și fuga din țară, Tabita Gliga a fost văzută la Târgu Mureș, unde se află părinții ei, în arest pentru dare de mită și complicitate. Cu mașina personală și cu bagaje pregătite pentru părinții ei, Tabita a fost fotografiată la sediul poliției din Târgul Mureș. Cu toate acestea, a refuzat să facă declarații privind fuga soțului sau complicitatea altor persoane din acest caz.

Sursa foto: Romaniatv.net

Cine sunt complicii lui Cătălin Cherecheș

Dosarul deschis împotriva lui Cătălin Cherecheș include acuzații grave, precum trecere frauduloasă a frontierei, fals privind identitatea și favorizarea făptuitorului. Cu toate acestea, detaliile despre persoanele implicate în complicitate rămân încă neclare. Este posibil ca angajați ai primăriei, prieteni, rude sau chiar polițiști de frontieră să fie implicați în această poveste.

Un aspect interesant este și implicarea părinților Tabitei într-un caz de dare de mită, în care au încercat să ofere o sumă semnificativă de bani unei judecătoare care s-a ocupat de cazul lui Cherecheș. Această situație complică și mai mult tabloul deja confuz al acestui scandal.

„Mă simt că un vițel la poartă nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba. Am vorbit zece secunde cu nevasta-mea și aștept acum să-mi dea niște explicații.

Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat. Dumneavoastră credeți că un om care are un proces pe final își imaginează că nu este monitorizat 24 din 24?

Vă spun un lucru, dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei, să îmi facă bine, în secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României”, a declarat Cherecheș după ce părinții soției au fost prinși în flagrant DNA.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: