Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Karlos Tănăsucă, elevul din Iași care a efectuat calcule cu o viteză uimitoare? Micuțul a impresionat, deși duce în spate o povară: „Mama m-a părăsit. Nu-l mai iubea pe tata. Tata lucrează din greu pentru mine”

Cine este Karlos Tănăsucă, elevul din Iași care a efectuat calcule cu o viteză uimitoare? Micuțul a impresionat, deși duce în spate o povară: „Mama m-a părăsit. Nu-l mai iubea pe tata. Tata lucrează din greu pentru mine”

GALERIE FOTO (4)

Copiii din România demonstrează că viitorul este luminos, iar această realitate este evidentă mai ales în cadrul emisiunii „Românii au Talent”. Printre cei care pregătesc să uimească țara se numără și Karlos Tănăsucă, un tânăr matematician de numai 10 ani, dar cu abilități impresionante.

Emisiunea „Românii au Talent” este platforma perfectă pentru acești tineri talentați să-și prezinte abilitățile și să inspire și alți copii să-și urmeze pasiunile. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce performanțe uluitoare ne rezervă acești mici mari artiști în continuarea sezonului.

Are matematica la degetul mic

Karlos Tănăsucă, în vârstă de doar 10 ani, a reușit să cucerească inimile întregii țări cu abilitățile sale matematice remarcabile. Încă de la vârsta de 5 ani, tatăl său l-a încurajat să exploreze lumea fascinantă a matematicii, iar Karlos a fost rapid captivat de acest domeniu. Astăzi, el poate face calcule complexe în minte într-un timp incredibil de scurt, întreaga performanță desfășurându-se în mai puțin de o secundă. Performanța sa uluitoare este rezultatul unei pasiuni autentice pentru matematică și a efortului susținut în timpul antrenamentelor.

„Când aveam vreo 5 ani, tatăl meu m-a întrebat dacă vreau să merg la un curs de matematică. Deși nu eram încântat, mi-a propus să încercăm. După o lecție demonstrativă, mi-a plăcut și mi-am dorit să continui. În momentul de față, fac calcule la 0,3 secunde, la 0,5 și la 0,8 – unde fac cu 5 termeni, cu sute. Îmi place această zonă a calculelor, deoarece te motivează să dai tot ce poți. Mi-aș dori ca jurații să-mi spună că am trecut mai departe cu 4 de DA, aș vrea să-i impresionez pe toți.”, a mărturisit Karlos, exprimându-și dorința de a-și demonstra talentul în fața juraților și a publicului.

Părăsit de mamă, crescut doar de tată

Pe numele său întreg, Karlos Samir Tănăsucă, este un exemplu remarcabil de curaj și perseverență în fața adversităților vieții. Crescând fără mama sa de la vârsta de doar 3 ani, Karlos a trebuit să înfrunte greutățile vieții încă de la începuturile sale. Tatăl său, Florin Zapodeanu, în vârstă de 50 de ani, a fost mereu alături de Karlos, făcând sacrificii uriașe pentru a-i oferi un trai decent. Cu toate acestea, resursele financiare devin o problemă din ce în ce mai mare, mai ales în contextul participării la olimpiade naționale și internaționale.

Karlos demonstrează mereu talentul său. Cu toate că mama lui a ales să plece de lângă ei, micuțul nu s-a lăsat descurajat. Chiar și în fața lipsei de sprijin din partea mamei și a resurselor financiare limitate, el continuă să lupte pentru un viitor mai bun și să facă mândru singurul părinte rămas alături de el.

„Mă antrenez pentru olimpiade la matematică. Tata a vrut să fac matematică. El e taximetrist. Mama m-a părăsit la 3 ani, atunci când nu-l mai iubea pe tata și a început să iubească pe altcineva. Tata lucrează din greu pentru mine ca să fiu cel mai bun din meseria mea, ca să mă fac IT-ist. Voi putea avea bani ca să cumpăr o casă, mașină, să-l ajut pe tatăl meu.”, a fost declarația care a emoționat o țară întreagă.

Copiii-minune ai României ies la iveală

Pe lângă Karlos, și alți copii din România pregătesc să încânte publicul cu talentele lor extraordinare. Printre aceștia se numără Erica Popa, o tânără de numai 9 ani din Constanța, pasionată de dans încă de la vârsta de 3 ani. Erica a studiat baletul, gimnastica și dansul contemporan și speră să impresioneze jurații cu un număr de dans spectaculos.

Bollywood Dance Show, un grup de tinere din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, se pregătesc și ele să urce pe scena „Românii au Talent” cu un număr de dans inspirat din cultura indiană. Prin pasiunea și talentul lor, aceste tinere speră să transmită emoție și să obțină aprecierea juraților.

De asemenea, Edina Neagu, o tânără de numai 10 ani din Dâmbovița, își propune să impresioneze juriul cu vocea sa excepțională. Edina a început să studieze canto-ul de la vârsta de 8 ani și își dorește să-și împărtășească talentul cu întreaga țară. Talentul copiilor români este remarcabil și oferă o privire inspirată asupra viitorului țării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: