Redactia.ro
Home » Știri » Tâmplar din județul Mureș, dispărut de două zile, după ce a plecat la muncă. Unde a fost văzut ultima dată

Tâmplar din județul Mureș, dispărut de două zile, după ce a plecat la muncă. Unde a fost văzut ultima dată

tamplar-disparut-mures

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, de meserie tâmplar, din județul Mureș, este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Omul a plecat la muncă, în dimineața zilei de luni și de atunci nu s-a mai întors acasă. Atât autoritățile, cât și localnicii s-au mobilizat pentru a-i da de urmă.

Tâmplar din județul Mureș, dispărut de două zile

Bărbatul, care locuiește în Satul Nou, județul Mureș, a dispărut în dimineața zilei de luni. Este tâmplar de meserien și trebuia să ajungă la muncă în orașul Unghieni, aflat la 6 kilometri distanță. Ar fi plecat de acasă în jurul orei 06:25 și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic. Când au văzut că nu mai pot da de acesta, frații bărbatului au alertat autoritățile.

“A vrut să meargă până la Doja (n.r. comuna Gheorghe Doja), iar de acolo cu maşina. “, spune unul dintre frați. Acesta a mai susținut că, bărbatul obișnuia să facă autostopul.

Căutările au început de ieri și au fost reluate astăzi. Mai multe echipaje de poliție, zeci de săteni, dar și scafandri s-au moblizat pentru a-l găsi pe bărbat. El este căutat în comună, prin împrejurimi și în râul Niraj, aflat în apropiere.

Unde a fost văzut ultima dată

Singurul indiciu pe care îl au, în acest moment, autoritățile sunt imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Omul a fost văzut pe drumul care duce spre podul peste râul Niraj, din localitatea Satul Nou. De acolo însă, i se pierde complet urma. Oamenii legii i-au în calcul ipoteza ca bărbatul, în vârstă de 49 de ani să de fi înecat în râu. Căutările se desfășoară cu dificultate, din cauza condițiilor meteo.

Romonți Adrian, ISU Mureș: „Detașamentul a intervenit cu cinci subofițeri dintre care doi scafandri. Persoana a fost căutată de către scafandri în râul Niraj aproximativ doi km distanță. Împreună cu polițiștii și aproximativ 25 de săteni l-am căutat și prin împrejurimi”.

Balint Barna, scafandru: „Căutările sunt îngreunate de faptul că apa este foarte rece, sunt multe vegetații crescute din mal, spre interiorul râului, curenții sunt foarte puternici, multă mizerie pe fundul apei”.

Bărbatul locuiește singur. Nu este căsătorit și nu are copii, însă este cunoscut de toată lumea drept un om harnic şi cu poftă de viaţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: