Redactia.ro
Home » Știri » Tânăr asiatic, bătut și dat afară din metrou de suporteri rapidiști, de teama coronavirusului

Tânăr asiatic, bătut și dat afară din metrou de suporteri rapidiști, de teama coronavirusului

rapidiști

Caz revoltător la metrou! Fanii rapidiști au scos din metrou, au lovit și au scuipat un tânăr asiatic, de teama coronavirusului. Incidentul a avut loc marți, sub privirile șocate a zeci de călători.

Suporterii se aflau în drum spre stadionul unde Rapid Bucureşti a jucat împotriva Turris Turnu Măgurele. Aceștia au observat un tânăr asiatic, pe care l-au acuzat că este responsabil de răspândirea noului coronavirus, potrivit Mediafax.

Se pare că ultraşii l-au lovit, l-au împins şi l-au scuipat pe tânăr şi, ulterior, l-au dat jos din mijlocul de transport. „L-au bruscat, l-au împins, iar unii l-au şi scuipat înainte să-l dea jos din metrou. Era un tânăr cu origini asiatice, care a fost dat afară din metrou la staţia Aurel Vlaicu”, a povestit un martor.

Au fost momente tensionate și la meciul cu Turris

Fanii Rapidului au fost agresivi și în timpul partidei cu Turris Turnu Măgurele. Suporterii au aruncat cu mai multe obiecte în teren, după eliminarea lui Ionuț Voicu, și l-au lovit chiar și pe propriul căpitan.

Spiritele s-au încins în prelungirile primei reprize. La pauză, jandarmii au intervenit și au format un cordon în dreptul peluzei rapidiste. Reacția acestora ar fi venit după ce o persoană din staff-ul lui Turis a mers cu o brichetă aruncată din tribune către arbitrul partidei, potrivit Digi Sport.

Partida dintre Rapid Bucureşti şi Turris Turnu Măgurele s-a disputant marți pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari și s-a încheiat cu scorul de 0-0.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: