Redactia.ro
Home » Știri » Tânăr la volanul unui Audi, luat de ape după ce a încercat să traverseze râul învolburat la Cheia. Totul a fost filmat

Tânăr la volanul unui Audi, luat de ape după ce a încercat să traverseze râul învolburat la Cheia. Totul a fost filmat

Sunt imaginile momentului în România, devenite virale pe Internet. A fost la un pas de tragedie, după ce a încercat să traverseze un râu învolburat la Cheia la volanul unui Audi. Este pățania unui tânăr care astfel a vrut să-și demonstreze curajul în fața prietenilor.

Un autoturism Audi la volanul căruia se afla un tânăr a fost luat de ape în județul Prahova, după ce șoferul a încercat să traverseze un râu învolburat. O persoană aflată pe mal a filmat întâmplarea.

Tânăr la volanul unui Audi, luat de ape după ce a încercat să traverseze râul învolburat la Cheia

În imaginile postate pe pagina InfoTrafic Prahova, cele două filmări surprind un Audi, condus de un tânăr, în apropiere torentul format pe Teleajenul învolburat, în zona Cheia.
Deși au existat avertizări meteo, insistându-se asupra pericolelor, se pare că prahoveanului nu i-a fost foarte clar la ce riscuri se expune.

Incidentul a avut loc în stațiunea Cheia din județul Prahova, după ce tânărul șofer a vrut să traversele albia râului Teleajen, scrie Observator de Prahova.

În imagini, Tânărul apare discutând cu o altă tânără, iar apoi pornește către râu. După ce intră în apă, autoturismul este împins de forța apei, lovește un podeț și este dus la vale.
Reacțiile celor care au văzut imaginile au fost majoritar ironice la adresa șoferului, mulți dintre privitori fiind convinși că și pe șosele, în condiții normale, teribilismul poate face victime nevinovate, dacă astfel de șoferi în încearcă ”norocul” în toate felurile posibile.

Cum a fost salvat tânărul cu Audi luat de ape la Cheia

Conform ISU Prahova, tânărul în vârstă de 30 de ani încerca să ajungă la o pensiune. Pompierii au intervenit, salvându-l într-un moment critic. Tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. O altă filmare arată mașina tânărului mai la vale, blocată în albie, în timp ce acesta a deschis capota portbagajului și așteaptă ajutor. Șoferul nu este sancționat de polițiști, neexistând victime, ci doar pagube materiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: