Redactia.ro
Home » Știri » Tânără americană, sechestrată într-un imobil din Voluntari, deținut de doi britanici. Este vorba despre frații Tristan și Andrew Tate

Tânără americană, sechestrată într-un imobil din Voluntari, deținut de doi britanici. Este vorba despre frații Tristan și Andrew Tate

O tânără americană a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari, deținut de doi britanici. Apelul la Poliție a fost făcut chiar de Ambasada SUA. Bănuiți pentru răpirea fetei sunt frații Tristan și Andrew Tate, cunoscuți ca fiind milionari controversați, cu influență în lumea showbizului românesc.

Tânără americană, sechestrată într-un imobil din Voluntari

Potrivit G4media, o tânără cu cetățenie americană a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari, deținut de doi britanici,. Poliția Ilfov a fost sesizată de Biroul de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București. Mascații au făcut descinderi luni seară la domiciliul celor doi bărbați

Sursele consultate de G4media spun că este vorba de Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani. Polițiștii au ținut legătura cu ambasada SUA în permanență și au mers la imobilul situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce apartine fraților Tristan și Andrew Tate (cetățeni britanici), unde au găsit-o pe Emma Gabbey, dar și o altă persoană.

Frații Tristan și Andrew Tate ar fi racolat fete pentru prostituție

Spy News scrie că fata sechestrată ar fi reușit să trimită locația la care se afla către iubitul ei. Partenerul acesteia ar fi fost cel care a alertat Ambasada Statelor Unite.

Informația cu privire la descinderile de la casa celor doi frați a fost dată la Acces Direct. Jurnaliștii de la emisiune au anunțat că oamenii legii au intervenit de urgență. Asta după ce s-ar fi aflat faptul că cei doi frați ar fi racoltat fete pe care ulterior le-au trimis să făcă prostituție.

Paparazzii Spy News au surprins momentele în care mascații au descins la casele celor doi.

Cine sunt frații Tristan și Andrew Tate, cunoscuți drept milionari cu influență în showbizul românesc

Frații Tate dețin mai multe studio-uri de videochat în întreaga lume, scrie fanatik.ro. Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele său au crescut într-o familie săracă, dar au reușit să evolueze foarte mult.

În plus, Tristan și Cobra Tate au și afaceri în Brașov de milioane de euro, potrivit aceleiași surse.

sursa foto: Spy News

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: