Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Tânăra asistentă i-a spus bătrânei care a venit la analize că e grasă și scundă! Care a fost replica femeii

Tânăra asistentă i-a spus bătrânei care a venit la analize că e grasă și scundă! Care a fost replica femeii

Tânăra asistentă i-a spus bătrânei care a venit la analize că e grasă și scundă! Care a fost replica femeii

Trebuie să ne comportăm mereu frumos cu semenii noștri, indiferent de funcția pe care o deținem! Acesta este un lucru pe care trebuie să îl știe toată lumea. Iată ce i s-a întâmplat acestei bătrâne atunci când a mers la medic pentru analizele de rutină.

Asistena s-a comportat urât cu bătrâna la control. Cum i-a răspuns aceasta

Suntem mereu preocupați de diverse lucruri, mai ales atunci când suntem la locul de muncă, însă nu trebuie să uităm niciodată să fim drăguți și amabili. Iată ce i s-a întâmplat acestei bătrâne când s-a dus la un control medical de rutină.

Bătrânii sunt o categorie ce este foarte ușor luată în râs și uneori acestora nu le este arătat respectul cuvenit. Uite de ce ar trebui să ne purtăm mereu frumos cu cei în vârstă și ce nu ar trebui să facem niciodată!

Iată cum a decurs dialogul dintre asistenta tânără și bătrâna de 72 de ani, ce venise la analize.

,,Bun, să începem. Cât cântăriți?”, întreabă asistenta.

,,52 de kilograme”, răspunde bătrâna. Ceea ce a deranjat-o pe bătrâna a fost felul în care s-a comportant asistenta. În loc să scrie numărul corect de kilograme, de parcă nu ar fi fost posibil să fie așa suplă la vârsta ei, tânăra asistentă a notat pe foaie o cu totul altă greutate decât cea din realitate.

,,În ordine, 63 de kilograme”, i-a spus asistenta bătrânei, de parcă nu a auzit ce i-a spus ea, și nici nu a văzut ce arată, de fapt, cântarul.

Ce răspuns a avut femeia pentru asistenta nepoliticoasă

,,Ce înălțime aveți, doamnă?”, a întrebat apoi asistenta.

,,1,70”, a răspuns vizibil iritată bătrâna, știind că avea să îi fie atribuită o cu totul altă înălțime decât cea din realitate.

: ,,1,60”, notează asistenta în timp ce spune acste cuvinte cu voce tare. După aceea, asistenta i-a luat tensiunea femeii în vârstă, iar rezultatul a fost pe măsura conversației!

,,Oh, doamne, se pare că aveți tensiune foarte mare!”, a spus asistenta, uimită.

,,Sigur că e mare”, a răspuns Mary. Ea a continuat și a spus ,,Când am intrat aici eram înaltă și slabă! Acum sunt scundă și grasă”. Apoi, bătrâna și-a luat haina și a plecat din cabinet, și a mers să își facă analizele în altă parte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: