Redactia.ro
Home » Monden » Tânăra din imagine a devenit virală după ce a publicat o poză cu ea machiată. Iată imaginea care a șocat internetul

Tânăra din imagine a devenit virală după ce a publicat o poză cu ea machiată. Iată imaginea care a șocat internetul

GALERIE FOTO (3)

Tânăra din pozele de mai sus, vloggeriță de meserie, pe numele ei Valeria Voronina, și-a câștigat notorietatea în mediul online prin prisma contului ei de tiktok și videoclipurilor încărcate. Milioane de utilizatori îi urmăresc cnținutul tinerei. Dacă în poza de mai sus nu ți se pare destul de atrăgătoare, stai să o vezi cum arată cu machiaj.

A devenit virală prin machiaj

Valeria Voronina a șocat internauții prin transformările ei. Prima transformare radicală a vloggeriței a reușit să strângă treizeci de milioane de vizionări pe platforma de social media. Unii utilizatori au complimentat-o pe vloggeriță, ații au criticat-o pentru că induce lumea în eroare prin modul în care se afișează.Valeria trece de la o femeie cu nasul mare, cu pete, cu dinți galbeni la un model de Instagram plin de farmec în timpul clipului.

În timp ce unele dintre clipurile lui Valeria Voronina par a fi puternic editate, fanii încă nu pot trece peste diferența pe care o poate face rujul ei îndrăzneț și aspectul glamour al machiajului ochilor. În majoritatea videoclipurilor sale, influencerița este văzută fără machiaj, cu părul dezordonat, în timp ce poartă ochelari mari. Acest lucru se întâmplă înainte ca Valeria Voronina să se transforme, dezvăluind un aspect plin de farmec în timp ce se uită seducător la cameră. În aceste momente, părul ei pare să fie perfect ondulat, în timp ce trăsăturile ei faciale sunt completate de conturare, gene false și machiaj îndrăzneț.

„De aceea nu am încredere în femei”, „Nu este aceeași persoană, uitați-vă la nas”, „Nu, nu cred că este ea”, „Aceasta este aceeași persoană, dovadă fiind forma dinților. Este un machiaj excepțional”, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite de Valeria din partea internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: