Redactia.ro
Home » Monden » Tânărul misterios cu care s-a afișat Raluca Pastramă de Ziua Îndrăgostiților. Fanii au criticat-o

Tânărul misterios cu care s-a afișat Raluca Pastramă de Ziua Îndrăgostiților. Fanii au criticat-o

Raluca Pastramă a postat pe rețelele de socializare, de Ziua Îndrăgostiților, o fotografie cu un tânăr misterios. Fanii au venit imediat cu vorbe acide la adresa ei, având în vedere că tocmai a încheiat procesul de divorț, de Pepe.

Tânărul misterios cu care s-a afișat Raluca Pastramă de Ziua Îndrăgostiților. Fanii au criticat-o

Raluca Pastramă a fost aspru criticată de fani, de Ziua Îndrăgostiților. Asta pentru că s-a fotografiat lângă un tânăr, pe care l-a pupat pe obraz și astfel a stârnit semne de întrebare, având în vedere faptul că este proaspăt divorțată de Pepe, informează Cancan.

Ei bine, nu este vorba despre nimeni altcineva decât despre fratele frumoasei brunete. La fotografia postată pe Instagram cu acesta, Raluca a scris: ”Sufletul meu bun”. Un fan care a crezut că misteriosul tânăr este noul partener de viață al bruntei, a scris: ”Mai bine îți stătea cu Pepe.”

Pepe și Raluca au încheiat procesul de divorț

Pepe și Raluca Pastramă au semnat, în urmă cu câteva zile, actele de divorț, la notar. Ei vor avea custodie comună asupra celor două fetițe: Rosa și Maria.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe, în ziua încheierii divorțului.

Artistul a mai explicat jurnaliștilor că cele două fetițe au înțeles situația cu care se confruntă părinții lor și nu au reacționat, astfel, într-un mod negativ.

„Copiii înțeleg.  Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a mai spus Pepe.

Image result for pepe si raluca cu fetitele

Raluca Pastramă a explicat și cum se vor împărți Rosa și Maria între ambii părinți. Totodată, a precizat că mai mult stau fetițele cu ea.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a explicat fosta soție a lui Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după opt ani de căsnicie. Este pentru a doua oară când Pepe se confruntă cu un divorț. El a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Image result for pepe si oana

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: