Redactia.ro
Home » Știri » Țara care le oferă bani turiștilor străini pentru a o vizita. Despre ce sumă e vorba

Țara care le oferă bani turiștilor străini pentru a o vizita. Despre ce sumă e vorba

Țara care le oferă bani turiștilor străini pentru a o vizita. Despre ce sumă e vorba

O țară le oferă bani turiștilor străini pentru a o vizita. Iată suma care a fost anunțată de guvern și cum pot fi folosiți acești bani.

Țara care le oferă bani turiștilor străini pentru a o vizita. Despre ce sumă e vorba

Cei care iubesc să călătorească prin lume trebuie să știe că există o țară unde, dacă aleg să meargă acolo, vor primi și bani pentru asta. Vestea e foarte bună, mai ales că suma primită nu e deloc mică. Ei, bine, este vorba despre Taiwan.

Premierul Taiwanului, Chen Chien-jen, a anunțat că guvernul le va oferi turiștilor care aleg să le viziteze țara 165 de dolari, relatează CNN. Cei 165 de dolari sunt oferiți pentru 500.000 de turiști individuali și 658 de dolari, pentru 90.000 de grupuri de turiști, au anunțat autoritățile. Banii vor putea fi folosiți de turiști inclusiv pentru cazare.

Există și un motiv pentru care întâmplă acest lucru. Guvernul și-a propus să atragă șase milioane de turiști în 2023, 12 milioane, în 2024 și să țintească spre 10 milioane de vizitatori până în 2025, în condițiile în care în 2022, Taiwanul a înregistrat puțin sub 900.000 de vizitatori străini. Guvernul acestei țări nu a anunțat însă, deocamdată, când va începe programul sau cum se pot solicita banii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: