Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl Ancăi Gavrilă, tânăra carbonizată în incendiul de la „Ferma Dacilor”, a vizitat locul tragediei: „Acesta este drumul pe care nu voiam să meargă niciodată fata mea”

Tatăl Ancăi Gavrilă, tânăra carbonizată în incendiul de la „Ferma Dacilor”, a vizitat locul tragediei: „Acesta este drumul pe care nu voiam să meargă niciodată fata mea”

Tatăl Ancăi Gavrilă cere să se facă dreptate în cazul tragediei de la Ferma Dacilor.

În urma tragicului incendiu de la Ferma Dacilor din Gura Vadului, tatăl Ancăi Gavrilă, tânăra în vârstă de 20 de ani care și-a pierdut viața în această nenorocire, a făcut o vizită emoționantă la locul tragediei. Cu inima sfâșiată de durere și regret, bărbatul a mărturisit că și-ar fi dorit ca fiica sa să nu meargă niciodată în acel loc.

Anca Gavrilă a murit la 20 de ani

Anca Gavrilă, o tânără studentă în vârstă de doar 20 de ani, își croise drumul în lume jucând handbal la o echipă din Călărași. Cu toată viața înainte și aspirații mari, a devenit nefericitul simbol al tragediei ce a avut loc în dimineața celei de-a doua zile de Crăciun, când un incendiu de proporții a cuprins complexul turistic Ferma Dacilor din satul Tohani, județul Prahova.

Tatăl Ancăi Gavrilă a transmis un mesaj cutremurător către autorități, exprimându-și durerea și dorința de a găsi rapid vinovații pentru această tragedie. Într-un video postat pe rețelele de socializare, bărbatul a făcut un apel disperat: „Acesta este drumul pe care nu voiam să meargă niciodată fata mea. Abia aștept să aflu informații suplimentare de la cei în măsură. Tati, mi-e dor de tine și așa va fi tot timpul.”

Tragedia care a îndoliat o țară întreagă

La data de 26 decembrie 2023, în cadrul unei petreceri de Crăciun organizate la Ferma Dacilor, un incendiu devastator a izbucnit în pensiune, lăsând în urmă tragedie și suferință. Printre cei aflați în locație, Anca Gavrilă și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, fiind printre persoanele găsite fără suflare în urma evenimentului.

Tatăl Ancăi Gavrilă se alătură mulțimii de oameni care așteaptă lămuriri și răspunsuri cu privire la circumstanțele care au dus la această tragedie. Autoritățile sunt acum sub presiunea de a găsi vinovații și de a aduce răspunderea necesară pentru asemenea suferințe și pierderi de vieți nevinovate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: