Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Andreei Bălan l-a cunoscut pe Victor Cornea, iubitul tinerel al solistei. Ce a putut să spună despre tenismen: „Am stat mai mult în cabină”

Tatăl Andreei Bălan l-a cunoscut pe Victor Cornea, iubitul tinerel al solistei. Ce a putut să spună despre tenismen: „Am stat mai mult în cabină”

Zilele trecute, Andreea Bălan a susținut un concert la Sala Palatului. Fanii săi au fost bucuroși să o vadă pe solistă alături de tatăl ei pe scenă. Andreea Bălan și tatăl ei s-au împăcat după ani de zile în care și-au vorbit destul de rar. Cu această ocazie, Săndel Bălan a avut ocazia să-l cunoască și pe iubitul ei, Victor Cornea. 

Pe 16 octombrie, Andreea Bălan a susținut concertul extraordinar la Sala Palatului. Artista a pregătit un moment emoționant și l-a invitat pe scenă pe tatăl ei, Săndel Bălan. Gestul artistei i-a făcut pe toți din sală să lăcrimeze.

Săndel Bălan, pe aceeași scenă cu fiica lui

Relația dintre cei doi a fost de-a lungul timpului marcată de provocări și certuri, dar cântăreața a subliniat că iertarea și acceptarea sunt teme esențiale ale spectacolului său.

Momentul dintre Andreea și tatăl ei, Săndel Bălan, a fost unul cu adevărat emoționant. „M-am simțit senzațional de bine. Pentru mine este ca o recunoștință faptul că Andreea s-a gândit la acel moment, să fim împreună pe scenă și să cântăm o melodie pe care și ea o știa foarte bine, Flori de Tei.

Este o melodie pe care eu am cântat-o când eram student.Melodia a fost compusă de mine și de Costel Iordache, pe vremea când eram eu la facultate. A cântat-o și trupa Andre, dar modificată și adusă pe zona de pop-dance. Inițial, ea a fost în zona de folk”, a povestit tatăl Andreei Bălan.

Ce a scos la iveală despre Victor Cornea

În plus, Săndel Bălan a avut ocazia să-l cunoască și pe Victor Cornea, iubitul fiicei sale, după concertul acesteia de la Sala Palatului. Se pare că tenismenul l-a cucerit pe acesta, pentru că tatăl Andreei a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„Am făcut cunoștință cu el acum, când am fost la Sala Palatului. Mie mi-a plăcut tare mult băiatul ăsta. Este educat, are cam toate ingredientele. Știam că Andreea are o afinitate pentru oamenii care sunt instruiți, pregătiți, educați, care au un suflet frumos. Mie mi-a plăcut de el.

Am stat mai mult în cabină la Andreea cu soția și cu nepoțelele. Acolo a stat și el și am mai vorbit. Este relația care pe ea o face fericită. Am văzut-o că este foarte liniștită. De băiatul ăsta mi-a plăcut și mie și soției. Ei se întâlnesc mai des în București, am înțeles că vine în vizită pe acolo”, a spus Săndel Bălan pentru Fanatik.

Diferență de vârstă de 10 ani

Andreea Bălan, care a împlinit 40 de ani în luna iunie 2024, nu este afectată de criticile legate de diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Victor Cornea, în vârstă de 30 de ani.

Într-un interviu artista a mărturisit că se simte mult mai tânără decât vârsta din buletin și că această diferență contribuie la dinamica pozitivă a relației lor. „Eu îmi văd de fericirea mea între timp. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr”, a declarat Andreea cu încredere.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: