Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl cântăreţei Nicki Minaj a fost ucis! Cum s-a întâmplat accidentul

Tatăl cântăreţei Nicki Minaj a fost ucis! Cum s-a întâmplat accidentul

Tatăl cântăreţei Nicki Minaj a fost ucis! Cum s-a întâmplat accidentul

Tatăl cântăreţei rap Nicki Minaj a murit la New York după ce un șofer l-a lovit cu mașina! Criminalul a fugit de la locul faptei. 

Tatăl cântăreţei Nicki Minaj a fost ucis

Nicki Minaj trece prin clipe cumplite! Tatăl său a murit într-un accident rutier în New York. Șofer care l-a lovit cu maşina şi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit poliției, Robert Maraj mergea de-a lungul unui drum din Long Island, vineri noapte, când a fost lovit de o mașină, transmite BBC. După ce şoferul a părăsit locul accidentului, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost dus la spital, unde a fost constatat decesul a doua zi.

Tatăl cântăreţei Nicki Minaj a fost ucis! Poliţiştii din districtul Nassau au mai transmis că ”ancheta este în desfăşurare”, iar un purtător de cuvânt a confirmat pentru AFP că el este tatăl cântăreţei. Nicki Minaj nu a făcut deocamdată o declaraţie publică.

Nicki Minaj a fost acuzată de furt intelectual

Cântăreaţa, pe numele real Onika Tanya Maraj-Petty, s-a născut în Trinidad Tobago şi a crescut în cartierul newyorkez Queens. A primit zece nominalizări la premiile Grammy, a câştigat cinci premii MTV Video Music şi a stabilit un record ca artista solo cu cele mai multe prezenţe în topul Billboard 100.

În 2019, ea a anunţat că se retrage, însă a lansat de atunci mai multe materiale muzicale. Recent, cântăreaţa în vârstă de 38 de ani i-a plătit compozitoarei Tracy Chapman 450.000 de dolari ca parte a înţelegerii într-un proces de încălcare a drepturilor de autor ce implica unul dintre cântecele acesteia din urmă.

Nicki Minaj plănuia să includă piesa Sorry pe albumul Queen, însă din cauza scandalului iscat a renunțat la idee. Totuși, melodia a devenit virală imediat după ce a fost lansată în mediul online, în 2018. Azi se mai găsește pe YouTube, însă nu pe canalul artistei.

”Mă bucur că această problemă s-a rezolvat și sunt recunoscătoare pentru acest rezultat legal care afirmă că drepturile artiștilor sunt protejate prin lege și ar trebui respectate de alți artiști. Mi s-a cerut de multe ori permisiunea de a folosi cântecul meu; în fiecare situație, politicos și în timp util, am spus, fără echivoc, nu. Se pare că doamna Minaj a ales să nu audă și mi-a folosit compoziția în ciuda intențiilor mele clare și exprese”, a declarat Tracy Chapman, conform revistei People.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: