Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a iubit partenera lui Florin Ristei? Naomi Hedman a avut o relație cu un bărbat celebru din Londra

Cu cine s-a iubit partenera lui Florin Ristei? Naomi Hedman a avut o relație cu un bărbat celebru din Londra

GALERIE FOTO (5) Cu cine s-a iubit partenera lui Florin Ristei_

Cu cine s-a iubit partenera lui Florin Ristei? Florin Ristei și-a găsit sufletul pereche în emisiunea X Factor. Artistul a câștigat în urmă cu șapte ani premiul cel mare a emisiunii. În prezent, cântărețul are o relație cu modelul Naomi Hedman, de care, se pare că este extrem de îndrăgostit.

Cu cine s-a iubit partenera lui Florin Ristei? Naomi Hedman a avut o relație cu un bărbat celebru din Londra

Cu cine s-a iubit partenera lui Florin Ristei? Florin Ristei a devenit celebru de la o vârstă destul de fragedă, iar multă lume își aduce aminte de momentul în care Ristei a câștigat marele premiu la X Factor, în 2013. După șapte ani, Ristei a reușit să facă parte din juriul sezonului 11 al emisiunii. Dacă pe plan profesional îi merge ca pe roate, nici pe plan sentimental Ristei nu o duce rău. Acesta se iubește cu supermodelul Naomi Hedman. Dar recent s-a aflat cu cine s-a iubit partenera lui Ristei înainte să aibă o relație cu el. Naomi a participat la X Factor să își arate talentul, dar s-a ales cu un iubit. Conform Wowbiz.ro, Naomi Hedman s-a iubit înainte să fie cu Florin Ristei, cu Alex Kippen, un tânăr care lucrează la un salon de hair-styling, Bubble 5 pentru bărbați din Londra. Se pare că celebrul hairstylist este foarte bun, câșitgând concursuri internaționale. În timpul liber, Alex face mult sport, fiind pasionat de culturism.

Naomi și Alex s-au cunoscut în 2016, la show-ul de televiziune ”Ex on The Bach” realizat de MTV UK, unde au venit amândoi ca ispite. Naomi și-a făcut treaba, iar unul dintre concurenții care venise cu iubita, s-a despărțit pentru a fi împreună cu ea. Ulterior, bruneta a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se cu patos cu Alex, în fața unui restaurat. Între timp, Naomi a decis să nu mai apară în talboide, și s-a axat pe muzică, apropiindu-se de artista Nicki Minaj, alături de care a fost prezentă la mai multe evenimente de promovare.

Florin Ristei este împreună cu Naomi Hedman

Dragostea plutește în aer. Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de câteva luni, iar juratul de la X Factor și-a dus deja iubita acasă pentru a i-o prezenta mamei sale. Ristei a vorbit pentru prima dată despre relația cu iubita sa. Cei doi și-au dat seama că au sentimente intese unul față de celălalt abia după ce a avut loc Bootcamp-ul, etapă în care Naomi nu a obținut, niciunul dintre scaune pentru a merge mai departe. Așadar, iubirea lor a luat naștere după ce aceasta a ieșit din competiție. „Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a spus Florin Ristei despre relația cu noua lui iubită. Lucrurile se pare că evoluează rapid, iar cei doi îndrăgostiți au deja planuri serioase. Potrivit artistului, Naomi și mama acestuia se înțeleg foarte bine, menționând că mama sa i-a arătat tinerei poze din copilăria artistului. „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a mai spus juratul de la X Factor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: