Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl Catincăi Roman a murit. Iosif Zilahy avea 90 de ani. Fiica l-a descris în cele mai frumoase cuvinte

Tatăl Catincăi Roman a murit. Iosif Zilahy avea 90 de ani. Fiica l-a descris în cele mai frumoase cuvinte

Tatăl Catincăi Roman a murit. Iosif Zilahy avea 90 de ani. Fiica l-a descris în cele mai frumoase cuvinte

Sunt momente grele pentru Catinca Roman. Iosif Zilahy, tatăl ei, a murit la vârsta de 90 de ani, iar mama ei are probleme de sănătate. Iată ce mesaj a transmis Catinca Roman odată cu pierderea tatălui ei.

Tatăl Catincăi Roman a murit. Iosif Zilahy avea 90 de ani. Fiica l-a descris în cele mai frumoase cuvinte

Catinca Roman, sora Oanei Roman, suferă acum din cauza pierderii tatălui ei. Nu îi este ușor nici ei și nici mamei ei, Mioara Georgescu, fosta soție a lui Petre Roman, care a avut o poveste de dragoste timp de 12 ani cu Iosif Zilahy. Femeia are 82 de ani în prezent și nu o duce bine cu sănătatea.

Catinca Roman a scris un mesaj în mediul online prin care a anunțat că tatăl ei a decedat. Tot acolo a publicat și o fotografie cu acesta, cu un chip senin, la cămașă și cu o țigară în mână.

L-am pierdut pe tata azi-noapte. Am avut o legătură specială și a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!

Iosif Zilahy avea 90 de ani și era internat în spital de câteva săptămâni, conform Click!. Într-un interviu mai vechi, Catinca Roman îi povestea lui Mihai Morar ce aprecia cel mai mult la tatăl ei.

„Genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: