Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit. Gestul făcut de vedetă înainte de tragedie

Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit. Gestul făcut de vedetă înainte de tragedie

GALERIE FOTO (5) Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit

Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit. Celebra prezentatoare tv trece printr-o perioadă dificilă. Tatăl său, Vernin Winfrey s-a stins din viață, la vârsta de 88 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. Vestea tristă a fost anunțată de Oprah pe rețelele de socializare.

Tatăl celebrei Oprah Winfrey a murit. Gestul făcut de vedetă înainte de tragedie

Tragedie în familia lui Oprah Winfrey. Tatăl vedetei, Vernon, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. Prezentatoarea Tv și-a pierdut tatăl la doar câteva zile după ce familia îl sărbătorise. Vernon Winfrey s-a luptat ani întregi cu cancerul, iar anunțul morții a fost făcut de vedeta americană pe contul său de Instagram. „Cu mai puțin de o săptămână în urmă l-am onorat pe tatăl meu în propria lui curte. (..) A simțit dragostea pe care i-o purtăm și a cântat până când nu a mai putut vorbi. Ieri, alături de întreaga familie care-l înconjura, am avut onoarea sfântă de a fi martoră în momentul în care bărbatul responsabil pentru viața mea și-a dat ultima suflare. Am putut simți că Pacea intră în încăpere atunci când s-a stins”, a scris Winfrey în postare.

Vernon Winfrey s-a născut în 1933 și timp de 50 de ani a condus afacerea de familie Winfrey Barber & Beauty Shop. Potrivit TMZ, Vernon a murit vineri seara după o luptă crâncenă cu cancerul. La începutul acestei săptămâni, Oprah scria pe Instagram că familia a plănuit un grătar surpriză pentru tatăl ei. Vernon a crezut că este vorva despre petrecerea de 4 iulie.

De curând, vedeta parcă a presimtit moartea părintelui său, și a anunțat pe Instagram că s-a dus special să îi ofere tatălui ei flori. „Tatăl meu este bolnav, astfel că am vrut să îi avem pe toți prietenii săi aproape, pentru a-l sărbători. Așa că am plănuit un grătar în curte, care este însă mai mult decât atât. Este ziua dedicată lui Vernon Winfrey.”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

În timpul petrecerii, Oprah a tinut un discurs emotionant la adresa tatălui ei, explicând că el a adus onoare și cinste vietii ei și a învățat-o mereu să fie punctuală și corectă. „De aceea, timp de 25 de ani cât a ținut emisiunea „The Oprah Winfrey Show”, nu am ratat nicio ediție. El nu a închis niciodată magazinul său (frizeria n.r), nici de Crăciun, nici în weekend.”, a mai spus Oprah.

Mama lui Oprah a murit de Ziua Recunoștinței

Vernita Lee a murit la vârsta de 83 de ani în 2018, în casa ei din Milwakee. Vernita s-a stins din viață de Ziua Recunoștintei. Vedeta TV și mama ei nu au avut cea mai bună relație. Vernita a adus-o pe lume pe celebra prezentatoare pe când avea doar 14 ani, lăsând-o în urmă pe Oprah atunci când a plecat din Mississippi și s-a mutat în Milwake. Oprah a crescut în sărăcie în grija bunicii ei materne, Hattie Mae.

Oprah si mama sa

Se pare că vedeta ar fi venit pe lume din aventura de o noapte a Vernitei cu un miner, Vernon Winfrey. Ulterior, veteranul de război Noah Robinson a pretins că este tatăl biologic al acesteia. Oprah a aflat că are o soră vitregă, care a fost dată spre adopție. Oprah și-a intrebat mama de ce i-a ascuns acest lucru, iar Vernita i-a spus că i-a fost rusine să spună ce făcuse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: