Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Denisei Răducu, îngenunchiat de durere la parastasul de 4 ani

Tatăl Denisei Răducu, îngenunchiat de durere la parastasul de 4 ani

Tatăl Denisei Răducu încă este îngenunchiat de durere la patru ani de când tragicul eveniment s-a întâmplat. Pe data de 23 iulie, Denisa Răducu s-a stins din viață pierzând lupta cu o boală necruțătoare.

Tatăl Denisei Răducu, îngenunchiat de durere

Tatăl Denisei Răducu i-a făcut parastasul de patru ani fiicei sale. Acesta a dat declarații unei emisiuni televizate și a povestit că încă nu se poate împăca cu gândul că Denisa nu mai este. Acesta este încă îngenunchiat de durere, atât el cât și restul familiei.  El a mărturisit că nu e zi fără să se gândească la Denisa și fără să verse lacrimi.

E cea mai tristă zi posibilă pe care poate să o aibă un părinte, pe 23 iulie a fost ziua în care Denisa ne-a părăsit atât pe noi ca familie, dar și pe cei care o îndrăgeau pentru ce facea ei. Am făcut parastasul de 4 ani. Mama Denisei i-a făcut cu o sâmbătă mai înainte, iar eu i-am făcut după. I-aș ruga pe cei care ascultă acest interviu să nu ne judece, eu sunt cu singurătatea mea, iar mama Denisei are familia ei. Suntem două familii diferite. Durerea pe care o am eu ca tată probabil și mama ei o are, suntem părinții Denisei. „, a spus tatăl Denisei Răducu.

Tatăl Denisei Răducu a mărturisit că este singur și a încercat cum a putut el mai bine să îi facă un parastas fiicei sale. Acesta a apelat și la o verișoară de-a sa pentru a-l ajuta. Bărbatul a spus că resimte singurătatea și suferă nespus după fiica sa.

Pe cine să am alături, eu și singurătatea mea, colegii de serviciu, atât. Tot ce ține de pomană doar eu am făcut, dar m-au mai ajutat niște verișoare de-ale mele, am încercat ca totul să fie organizat, totul să fie în regulă.„, a mai adăugat bărbatul.

Sora Denisei a moștenit toată averea

În acest moment, proprietarul apartamentului din București este sora Denisei, Adelina. Totuși, aceasta nu ia în considerare opțiunea de a vinde casa sau de a o închiria. În plus, Adelina a decis să reia construcția casei din Ștefănești, pe care Denisa a început-o. Casa se află lângă locul în care locuiește mama fetei. După ce Denisa reușea să aibă suficienți bani pentru a trăi liniștită alături de familie, aceasta voia să se întoarcă langă casa părintească. În cele din urmă, Adelina a moștenit și mașina pe care Denisa o cumpărase cu câteva luni înainte de moartea ei. Nici automobilul nu a fost vândut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: