Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă sub canapea, cu sufletul sfâşiat: „Zi de zi merg la cimitir și stau ore întregi lângă copilul meu”

Tatăl fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă sub canapea, cu sufletul sfâşiat: „Zi de zi merg la cimitir și stau ore întregi lângă copilul meu”

Mama fetei de 12 ani, complice la crimă? Mesajul pe care aceasta l-a trimis bunicii copilei în ziua când s-ar fi petrecut fapta oribilă

Tatăl biologic al fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă sub canapea, în Berceni, plânge şi acum după fiica lui. Omul suferă şi merge zilnic la cimitir, pentru a petrecete câteva ore la căpătâiul copilei.

El a povestit care era relația fetei cu mama ei și motivul pentru care crede că și bunica fetei ar trebui să fie în închisoare.

Vrea condamnări dure pentru toţi cei implicaţi

Ilie Marcel Şerbuc, de 37 de ani, a mărturisit că a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi a ascuns-o într-o canapea. Acesta a declarat că fata de 12 ani l-a lovit, iar el a ripostat, lovind-o peste față. În acel moment, victima s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Vreau să fie amândoi condamnați maxim, să își facă legea datoria față de copilul meu! Pentru că pe copilul meu eu nu pot să îl mai aduc în viață, numai când o să ajung lângă el… Eu nu am nevoie de bani, nu am nevoie de nimic. Eu aveam nevoie de viața copilului meu!

Ce i-a determinat pe amândoi să facă fata asta? Cu ce le-a greșit copilul meu? I-au luat bijuteriile și le-au lăsat la casa de amanet.

Pentru ce? I-a cumpărat mama ei vreo bijuterie, sau el, criminalul? Absolut nimic! Eu am dovezi, am facturi de unde i-am cumpărat bijuterii la copilul meu.

Dacă o mamă nu era vinovată, cerea autorităților să vină la înmormântarea copilului ei. Nu a venit decât bunica, a stat două ore, de la ora 17:00 până la ora 19:00. A fost doar la priveghi, la cimitirul Tudor Vladimirescu, nu a mai venit la înmormântare. Care a fost situația, nu sunt complice?

Ăștia nu sunt oameni pentru societate! Ar trebui să fie și ea cercetată, să intre la închisoare! Că și ea este complice. Eu nu vreau ca ei să fie în libertate!”, mai spune bărbatul.

Eu am rămas cu suferința. Plâng zi, merg la cimitir în fiecare zi, zi de zi merg la cimitir și stau ore întregi lângă copilul meu.

Duc câte un pachețel la fiecare pentru copilul meu. Pentru ce? Pentru că este copilul meu, din sângele meu! Ea, ca o mamă, ce dovedește ea, fiind o criminală? Ținând mai mult la concubinul, să nu poată ea să spună adevărul? Asta mai este mamă în societate?”, a spus, cu durere, tatăl fetei de 12 ani, preluat de Antena 3.

Noi audieri în dosar

La Poliția Capitalei, au loc audieri în cazul fetiței omorâte în sectorul 4 și ascunsă în lada canapelei. Vor fi audiați tatăl fetiței, fratele acesteia și mama ei.

Toto acolo a ajuns şi mama fetiței, dar și un alt suspect ale cărui amprente au fost găsite pe sacul în care a fost pus trupul neînsuflețit al fetei de 12 ani ucise.

Reamintim, trupul fetei de 12 ani a fost găsit, în luna iunie, într-un sac, ascuns într-un apartament din Berceni. Anchetatorii au stabilit că victima a murit într-un mod violent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: