Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea! Ce operații estetice are, de fapt, artista: „Dacă doi spun de rău…”

Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea! Ce operații estetice are, de fapt, artista: „Dacă doi spun de rău…”

GALERIE FOTO (5) Tatăl Loredanei Groza rupe tăcerea! Ce operații estetice are, de fapt, artista: "Dacă doi spun de rău..."

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România. Este foarte apreciată pentru talentul său și show-ul pe care îl face ori de câte ori urcă pe scenă, dar sunt și mulți oameni care o critică. Artista a fost acuzată de multe ori pentru felul în care arată, pe motiv că ar avea operații estetice. Tatăl ei a rupt tăcerea și a spus adevărul despre fiica lui.

Câte operații estetice are Loredana Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, dar și una extrem de controversată. Are apariții sexy mai mereu, când lasă deoparte orice fel de inhibiție și scoate la vedere tot ce are mai bun. Deși a trecut deja de 50 de ani, concurează cu tinerele și atrage privirile tuturor când se îmbracă provocator.

De multe ori, însă, primește critici pentru ipostazele în care apare și mai ales pentru formele sale, despre care mulți spun că nu ar fi naturale. Deși a susținut mereu că nu are nicio intervenție, gurile rele au continuat să o acuze și să compare imaginile cu ea din trecut cu înfățișarea actuală.

Tatăl artistei a intervenit și el în situație și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile, după ce vedeta a primit multe acuzații. Susținătorul activ al Loredanei spune că fiica lui nu are niciun fel de intervenție estetică, ci este complet naturală. Explicația ar fi: seamănă cu bunica ei, care i-a lăsat moștenire o genă extrem de bună.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.”, a explicat Vasile Groza pentru cancan.ro.

Vasile Groza spune că tot ce se vorbește are drept cauză invidia. Nici el nu ar fi de acord cu operațiile estetice exagerate, dar este mândru că fiica lui a fost înzestrată cu trăsături frumoase, care îi păcălesc pe necunoscătorii ce nu știu ce înseamnă să apelezi la ajutorul bisturiului.

„Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui’a mai spus tatăl Loredanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: