Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Culiță Sterp, arestat. Mărturisiri șocante făcute de mama Geta

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat. Mărturisiri șocante făcute de mama Geta

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat

Mama lui Culiță Sterp este un personaj simpatizat de către internauți grație sincerității sale. Femeia le-a povestit, într-un episod recent de vlogging, prin ce a trecut atunci când partenerul ei de viață, tatăl copiilor ei, a fost arestat. Iată ce și-a amintit mama Geta despre acea perioadă!

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat

Mama Geta a povestit că a avut o viață plină de încercări, în tinerețe. Pe când era însărcinată cu al treilea copil, partenerul ei de viață a fost arestat și dus la penitenciarul „Poarta Albă”. Mama lui Culiță a povestit cât de greu i-a fost să aibă grijă de Culiță și Ileana, cei doi copii pe care îi avea deja, în lipsa tatălui lor: ”Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță…Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate.”, își amintește mama Geta.

Femeia a povestit că la acea vreme trăia în condiții foarte grele. Nu avea decât o bucătărie în care putea locui cu cei doi copii ai săi, căci restul casei era neterminat. „N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse. Aveam, totuși, o bucătărie gata și acolo locuiam cu ei.”, a povestit Georgeta Gutiu.

Mărturisiri șocante făcute de mama Geta

În toată acea perioadă, în care mama Geta era și însărcinată, ea ținea legătura cu soțul arestat doar prin intermediul scrisorilor. „Și toată vara i-am scris multe scrisori la subsemnatul, mi-a scris și el mie. Plângeam, vorbeam cu copiii. Ce puteai să vorbești cu doi copii mici? Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine, efectiv.”, a spus mama fraților Sterp.

În cele din urmă, după ce a născut al treilea copil, s-a hotărât să-și viziteze partenerul de viață în spatele gratiilor. Așa se face că a plecat la drum cu toți cei trei copii. Mama Geta își amintește că a luat autobuzul din Hațeg până la Simeria. De acolo, a luat un tren până la Constanța, unde se află penitenciarul „Poarta Albă”. „Dacă Dumnezeu te ajută…Deci, nu știu, aveam un copil în brațe, ranița în spate, ceilalți doi de pantalonii mei. Că-ți spun și cum eram îmbrăcată, aveam un costum de blugi.”, a răspuns Geta.

Culmea e că la întoarcere nici n-a mai avut bani de un bilet până la destinație. „Dar ce crezi, eu mai aveam bani să ajung până în Hațeg? Și ca să te descurci, în viața asta, faci orice, îți vin idei trăsnite. Am scos bilet doar până prin Prahova, pe undeva. A venit controlorul de vreo două-trei ori să-i arăt biletul, dar cu trei copii după ce bilet să tot arăți? I l-am arătat o dată și gata”, a povestit femeia.

Cât despre relația cu fostul partener de viață, mama Geta a dat de înțeles că nu mai este loc de împăcare între ei. „Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui… el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu”, a mai povestit mama Geta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: