Redactia.ro
Home » Știri » Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură. Să ne deschidă poarta. Ne-a blocat peste tot. Nu ne-a chemat la nuntă”

Tatăl lui Drăguș, strigăt de disperare către fiul său: „E ca o tortură. Să ne deschidă poarta. Ne-a blocat peste tot. Nu ne-a chemat la nuntă”

Denis Drăguș a avut un sezon remarcabil în campionatul Turciei, marcând 14 goluri pentru Gaziantep și atrăgând astfel atenția echipei Trabzonspor, care a decis să îl transfere pentru o sumă impresionantă. Cariera sa a luat avânt, culminând cu prezența sa la Euro ca atacant titular al României, unde a marcat un gol important în victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei. Cu toate acestea, succesul pe terenul de fotbal este umbrit de drama personală pe care o trăiește Denis, aflându-se într-un conflict dureros cu părinții săi.

Drama familială a lui Denis Drăguș

Relațiile tensionate dintre Denis și părinții săi, Mihai și Laura, au început acum șase ani, când aceștia nu au acceptat-o pe Vanessa, iubita sa de atunci și actuala sa soție. De-a lungul timpului, tensiunile au escaladat, iar astăzi, Mihai și Laura nu își pot vedea nepoțelele și nu sunt invitați la nunta fiului lor. Într-un interviu pentru fanatik, tatăl lui Denis a vorbit deschis despre această situație, descriind durerea pe care o resimte: „E o tortură, e ca o pedeapsă cu moartea pe care am primit-o! Mă trezesc noaptea și plâng! Eu și Laura, soția mea, nu vrem scandal! Vrem doar să putem vorbi cu Denis, să ne deblocheze pe WhatsApp și să ne vedem nepoțelele!”.

Legătura dintre Denis și Marius Șumudică

La nunta lui Denis, nașul a fost Marius Șumudică, antrenorul care a jucat un rol crucial în relansarea carierei sale la Gaziantep. Totuși, părinții lui Denis nu sunt printre invitați, iar Mihai Drăguș încearcă prin intermediul presei să transmită un mesaj de împăcare. „Vreau să știe toată lumea că ne-am dorit enorm să devină fotbalist. Am plecat de acasă într-o altă localitate pentru trei, patru ani de zile ca să-mi fac datoria de părinte. Asta să știe lumea sportului!”, spune tatăl fotbalistului.

Cauza rupturii familiale

Conform declarațiilor lui Mihai Drăguș, ruptura a început când Denis avea 19 ani și a invitat-o pe Vanessa să locuiască cu el, decizie care nu a fost pe placul părinților săi. „El a locuit în Academia Hagi până în clasa a 12-a, apoi a luat Bac-ul și i-am închiriat un apartament în Mamaia. Noi, adică eu, pe banii mei. Probabil că atunci s-a produs ruptura”, explică Mihai. El adaugă că Denis nu mai este același copil cuminte și ascultător, iar relația cu Vanessa a schimbat totul: „Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același. A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade”.

Disperarea unui tată

Mihai Drăguș mărturisește că a încercat în nenumărate rânduri să restabilească legătura cu fiul său, dar fără succes. „Nu suntem numai noi absenți de la nuntă, nu e invitat nimeni din tot neamul nostru, nu sunt invitați prietenii lui cu care a crescut de mic. Am încercat toți să luăm legătura cu Denis și nu ne răspunde!”, spune el. Mihai descrie și momentele în care a încercat să se împace cu fiul său, amintindu-și de o întâlnire la restaurantul Pescăruș în vara anului trecut, unde au discutat despre cariera lui Denis și i-a oferit sfaturi.

Poziția lui Denis

Din păcate, toate eforturile de împăcare par să fie în zadar. Denis și Vanessa i-au blocat pe toate platformele de comunicare, iar părinții nu au acces la nepoțelele lor decât prin prieteni care le trimit poze și filmulețe. „Nu am nimic nici cu fata, cu Vanessa. I-am trimis scuze de două ori. Ce pot să fac mai mult? Să stau în genunchi?! Poate ea să fie fericită pe nefericirea noastră?”, întreabă Mihai retoric.

Speranța unui tată

Mihai Drăguș speră ca Marius Șumudică, fiind și el familist, să poată intermedia o împăcare. „Poate că îi va spune Șumi, că e și el familist. Să ne întâlnim eu, Laura, soția mea, Șumudică și Denis. Și să-i spună Șumi ‘băi, Denis, nu e bine așa! Sunt părinții tăi!'”, sugerează tatăl fotbalistului. El își amintește de sacrificiile făcute pentru cariera lui Denis și speră ca fiul său să înțeleagă importanța familiei: „Mă simt cu mâinile legate, mi se pare că nu am ce să mai fac. Poate că îi va spune Șumi, că e și el familist”.

O dragoste necondiționată

Mihai Drăguș își încheie mărturisirea cu un apel emoționant către fiul său: „Vă rog să-i spuneți că-i dorim să fie sănătos și că ne poate deschide poarta oricand va dori el. Poarta noastră îi este deschisă oricând”. În ciuda durerii și a suferinței, el rămâne un tată iubitor care speră la o reconciliere și la reunirea familiei. „Nu există tabere! Mă simt cu mâinile legate, mi se pare că nu am ce să mai fac”, concluzionează Mihai, subliniind dorința sa de a vedea din nou unită familia Drăguș.

Viața înainte de conflict

Înainte de conflictul care a dus la ruptura familiei, Denis Drăguș era cunoscut pentru ascultarea și cumințenia sa. „Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același”, spune Mihai, rememorând perioada în care fiul său locuia la Academia Hagi și se concentra pe cariera sa de fotbalist. Părinții lui Denis au făcut numeroase sacrificii pentru a-i asigura fiului lor cele mai bune condiții și oportunități, însă relația cu Vanessa a schimbat totul.

O situație fără precedent

Cazul lui Denis Drăguș este unul rar întâlnit în lumea fotbalului, unde relațiile familiale joacă adesea un rol crucial în succesul unui sportiv. „Aici nu e o treabă de ‘bă, a spus tata ceva urât!’. Că dacă era așa aș fi spus ‘îmi asum, am greșit!’. Dar nu, el nu mai acceptă pe nimeni din neamul nostru!”, explică Mihai. El crede că Vanessa are o influență negativă asupra lui Denis și că aceasta este cauza principală a conflictului: „Ea l-a schimbat la 180 de grade”.

Povestea lui Denis Drăguș și a familiei sale este una deopotrivă tristă și complexă. Succesul pe terenul de fotbal contrastează puternic cu drama familială pe care o trăiește tânărul fotbalist. Tatăl său, Mihai, își exprimă în mod repetat dorința de a restabili legătura cu fiul său și de a-și vedea nepoțelele, însă eforturile sale par să fie în zadar. Cu toate acestea, dragostea necondiționată a părinților rămâne, iar speranța unei reconciliere nu dispare. „Poarta noastră îi este deschisă oricând”, afirmă Mihai, subliniind că, indiferent de circumstanțe, familia Drăguș va rămâne unită în spirit, dacă nu în fapt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: